Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: ΚΕΡΔΙΣΕ 4 ΈΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ 1,71% - ΕΚΛΕΓΕΙ 17 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες επάνω είναι το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου, κάτι που μεταφράζεται σε 4 επιπλέον έδρες.

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής με ενσωματωμένο το 69% των ψήφων, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 6,39%, δηλαδή 1,71% παραπάνω από ό,τι στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.


Επιπλέον, εκλέγει 17 βουλευτές, τέσσερις παραπάνω δηλαδή, από τις 13 έδρες που είχε καταλάβει τον Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής δεδομένο είναι ότι θα εκλεγούν:
1. Στο Επικρατείας, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος
2. Στην Αχαΐα, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθώς η Φώφη Γεννηματά θα επιλέξει την έδρα της Β' Αθηνών, αφήνοντας εκτός τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
3. Στην Δράμα η Χαρά Κεφαλίδου.

Εκτός από την Αχαΐα, το ΠΑΣΟΚ βγάζει επίσης έδρα σε δύο περιοχές που δεν είχε βουλευτές στις εκλογές του Ιανουαρίου: Στην Αργολίδα, με τον Γιάννη Μανιάτη (δεν είχε εκλεγεί για λίγες ψήφους), όπως και στις Σέρρες με τον Μιχάλη Τζελέπη.

Οι υπόλοιπες έδρες «παίζουν» για την ώρα, αν και στη Χ. Τρικούπη θεωρούν πιθανόν να εκλεγεί στην Λάρισα ο Κώστας Τσιλιμίγκας, ενώ μάχη δίνει ο Γιάννης Δριβελέγκας στην Χαλκιδική. Αν δεν εκλεγεί τελικώς, η έδρα θα πάει πιθανόν στη Φθιώτιδα (Φ. Σερέτης).

Με ενσωματωμένο το 70% των ψήφων τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

 1. Επικρατείας: Θανάσης Θεοχαρόπουλος,
 2. Α' Αθηνών: Κώστας Σκανδαλίδης,
 3. Β' Αθηνών: Φώφη Γεννηματά,
 4. Ανδρέας Λοβέρδος,
 5. Α' Θεσσαλονίκης: Ευάγγελος Βενιζέλος
 6. Αττική: Εύη Χριστοφιλοπούλου,
 7. Αιτωλοακαρνανία: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,
 8. Αργολίδα: Γιάννης Μανιάτης,
 9. Αρκαδία: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,
 10. Αχαΐα: Θεόδωρος Παπαθεοδώρου,
 11. Δράμα: Χαρά Κεφαλίδου,
 12. Δωδεκάνησα: Δημήτρης Κρεμαστινός,
 13. Ηλεία: Γιάννης Κουτσούκος,
 14. Ηράκλειο: Βασίλης Κεγκέρογλου,
 15. Λακωνία: Λεωνίδας Γρηγοράκος,
 16. Σέρρες: Μιχάλης Τζελέπης,
 17. Λάρισα: Κώστας Τσιλιμίγκας

Το ανάρτησα από http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: