Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΈΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ»


Τη σφοδρή ενόχλησή της με τον πρωθυπουργό και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε στον δημοσιογράφο των «Νέων» Γιώργο Παπαχρήστο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αιτία; Τι άλλο από τις διαρροές από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις δηλώσεις Καμμένου περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Χθες και αφού είχε φουντώσει η σχετική σεναριολογία με παρέμβαση, δε, και του γίγαντα Καμμένου που έθετε και… όρους τρομάρα του (να διώξει η Φώφη τον Βενιζέλο!) για να μετάσχει στην κυβέρνηση, ξαναμίλησα με τη Φώφη.

Την πέτυχα σπίτι της κλινήρη με ίωση.
 

Γιώργος Παπαχρήστος: Άλλα μου λέγατε το βράδυ των εκλογών.

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

 Φώφη Γεννηματά: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αυτό που κάνει ο Τσίπρας είναι αδιανόητο και ανήθικο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά.

Γιώργος Παπαχρήστος: Μα το δήλωσε σχεδόν δημόσια…

Φώφη Γεννηματά: Δεν ξέρω τι έκανε. Γνωρίζω τι του είπα και τι μου απάντησε. Όλα είναι ψέματα. Μένω άναυδη με αυτό το πράγμα. Θα πω μόνο το εξής για να αντιληφθεί ο καθένας για τι είδους συμπεριφορά από μέρους του, μιλάμε. Όταν επικοινώνησα εγώ μαζί του είχε ήδη ανακοινωθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης με τον Καμμένο. Πώς θα μπορούσα να μπω σε συζήτηση μαζί του για τέτοιο θέμα».

Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: