Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑ


«Δώστε μας τη δύναμη, από τη δύναμή σας, να είμαστε εμείς ο ρυθμιστής της σταθερότητας», ζήτησε από τα Ιωάννινα η Φώφη Γεννήματα ξεκινώντας την ομιλία της στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Ήπειρο και συνέχισε:


«Ζητάμε εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. Ο ελληνικός λαός, να δώσει σε εμάς την τρίτη εντολή και όχι στη ΧΑ».Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «πέταξαν λευκή πετσέτα» στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και ότι ο Αλέξης Τσίπρας, «βιάζεται γιατί φοβάται την ώρα της αποκάλυψης και της αλήθειας». 

Η κ. Γεννήματα άσκησε σκληρή κριτική και στη ΝΔ, επισημαίνοντας «ότι πίσω από το μεταρρυθμιστικό της προσωπείο κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς». Παράλληλα, υπογράμμισε πως την πενταετία 2004- 2009 επί κυβερνήσεων της ΝΔ, η χώρα διολίσθησε σε καταστροφική πορεία. Η κ. Γεννηματά ανεβάζοντας τον προεκλογικό τόνο υπογράμμισε πως «η εποχή της λεηλασίας των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ ανήκει οριστικά στο παρελθόν», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών» και πρόσθεσε:«Εμείς έχουμε στο DNA την αλλαγή. 

Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, τομές και ρήξεις σε αυτήν τη χώρα. Δίνω την μάχη για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς με εμπνευστές στον Ανδρ. Παπανδρέου, τη Μελίνα, όλους τους επώνυμους και κυρίως όλους του ανώνυμους αγωνιστές, ώστε η χώρα να βρει έναν τρίτο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πόλο».

Λίγο πριν την ομιλία της, η Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις της απεύθυνε κάλεσμα στους άλλοτε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να «γυρίσουν στο κοινό σπίτι», ώστε να γίνει το κόμμα εγγυητής της σταθερότητας.«Το πλαστό δίλλημα μνημόνιο- αντιμνημόνιο κατέρρευσε. Σήμερα όλοι ξέρουν ποιοι έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. 

Η αυτοδυναμία είναι η νέα εξαπάτηση προς τον ελληνικό λαό. Κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου της χώρας από την κρίση. Μετά από τις εκλογές η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στη βάση προοδευτικής δεσμευτικής συμφωνίας με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και στόχους. 

Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητάμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Για να είμαστε εμείς η εγγύηση της σταθερότητας, ο καταλύτης για τη συνεργασία. 

Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη μεταρρυθμιστική και δημιουργική δύναμη εξόδου από την κρίση.Θέλω να καλέσω από εδώ από τα Γιάνεννα, όλους τους φίλους τους ψηφοφόρους, τους συνοδοιπόρους, που σήμερα δεν είναι κοντά μας για οποιοδήποτε λόγο, θέλω να τους προσκαλέσω να επιστρέψουν. 

Το ΠΑΣΟΚ ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι».

Το ανάρτησα από http://epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: