Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ



Ακόμη μια οξύτατη επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τροπολογία σχετικά με την παράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων σε ΑΠΕ, ΕΡΤ και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού Τομέα Δημόσιας Διοίκησης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου κάνει λόγο για «καθεστωτικό περιβάλλον, που θέλει να επιβάλλει ο κ. Παππάς στο χώρο της ενημέρωσης με εκφοβισμούς και εξαρτήσεις».
Αναλυτικά η ανακοίνωση-σε πολύ υψηλούς τόνους-του ΠΑΣΟΚ:

«Το καθεστωτικό περιβάλλον ενημέρωσης που θέλει να επιβάλει ο κ. Παππάς επιβαρύνεται διαρκώς με εκφοβισμούς και εξαρτήσεις. Ο Υπουργός Προπαγάνδας του Μαξίμου θέλει να αποφασίζει ο ίδιος και για τα κριτήρια της παράλληλης απασχόλησης των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στην ΕΡΤ ΑΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Κριτήρια, τα οποία θα προσδιοριστούν αργότερα, όταν ο ίδιος κρίνει ότι αυτό είναι σκόπιμο, και εφόσον επιλέξει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα απολαύσουν τα ευεργετήματα του νόμου του.


Αποδεικνύει καθημερινά ο κ. Παππάς ότι ο ενδόμυχος πόθος του είναι να ζει στον «ευτυχισμένο» κόσμο της ΥΕΝΕΔ και αυτός να είναι ο Γεωργαλάς! Οι εξουσιαστικές φαντασιώσεις του κ. Υπουργού γίνονται καθημερινά οι εφιάλτες του πλουραλισμού της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας. 
Φτάνει πια, πρέπει να εμποδίσουμε αυτή την απόπειρα ελέγχου της δημοσιογραφίας».

To ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: