Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣΑκόμη μια οξύτατη επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τροπολογία σχετικά με την παράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων σε ΑΠΕ, ΕΡΤ και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού Τομέα Δημόσιας Διοίκησης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου κάνει λόγο για «καθεστωτικό περιβάλλον, που θέλει να επιβάλλει ο κ. Παππάς στο χώρο της ενημέρωσης με εκφοβισμούς και εξαρτήσεις».
Αναλυτικά η ανακοίνωση-σε πολύ υψηλούς τόνους-του ΠΑΣΟΚ:

«Το καθεστωτικό περιβάλλον ενημέρωσης που θέλει να επιβάλει ο κ. Παππάς επιβαρύνεται διαρκώς με εκφοβισμούς και εξαρτήσεις. Ο Υπουργός Προπαγάνδας του Μαξίμου θέλει να αποφασίζει ο ίδιος και για τα κριτήρια της παράλληλης απασχόλησης των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στην ΕΡΤ ΑΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Κριτήρια, τα οποία θα προσδιοριστούν αργότερα, όταν ο ίδιος κρίνει ότι αυτό είναι σκόπιμο, και εφόσον επιλέξει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα απολαύσουν τα ευεργετήματα του νόμου του.


Αποδεικνύει καθημερινά ο κ. Παππάς ότι ο ενδόμυχος πόθος του είναι να ζει στον «ευτυχισμένο» κόσμο της ΥΕΝΕΔ και αυτός να είναι ο Γεωργαλάς! Οι εξουσιαστικές φαντασιώσεις του κ. Υπουργού γίνονται καθημερινά οι εφιάλτες του πλουραλισμού της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας. 
Φτάνει πια, πρέπει να εμποδίσουμε αυτή την απόπειρα ελέγχου της δημοσιογραφίας».

To ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: