Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (14-15 ΜΑΪΟΥ, ΣΕΦ)


Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ΣΕΦ (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Η Συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Μαΐου στις 11 πμ με τις ομιλίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα. Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων, το σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα συνεδριάσει σε 8 workshops, προκειμένου να αναπτυχθεί ο διάλογος με βάση τις συγκεκριμένες εισηγήσεις των ομάδων δουλειάς και να εξαχθούν τα σχετικά συμπεράσματα:
Πολιτική Εισήγηση για τη Διακήρυξη
Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο

Αγροτικό/Ανάπτυξη Υπαίθρου ● Βιομηχανική Πολιτική ● Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις ● Τουρισμός ● Ναυτιλία
Σύγχρονο Κράτος, φιλικό για τον Πολίτη και την Ανάπτυξη

Διοικητική Μεταρρύθμιση ● Αυτοδιοίκηση ● Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Ψηφιακή Σύγκλιση
Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός
Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο

Απόδημος Ελληνισμός ● Προσφυγικό
Κράτος παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών

Απασχόληση/Εργασιακά Δικαιώματα ● Κοινωνική Ασφάλιση ● Σύγχρονο Κράτος Πρόνοιας ● Νέο Σύστημα Υγείας
Αξιόπιστο και ασφαλές Πολιτικό Σύστημα

Δικαιοσύνη
Περιβάλλον, Ποιότητα ζωής, Ενέργεια

Χωροταξία/Πολεοδομία/Περιφερειακός/Τοπικός Σχεδιασμός ● e-Ανάπτυξη ● Έξυπνα δίκτυα και Επικοινωνίες ● Αστικές συγκοινωνίες

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν πεντάλεπτες απολογιστικές ομιλίες από τα μέλη των workshops και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την δευτερολογία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.

*Επισυνάπτεται το σχέδιο της Πολιτικής Διακήρυξης για τη Συνδιάσκεψη.

**Οι διαπιστεύσεις θα ξεκινήσουν στις 9 πμ στην είσοδο της αίθουσας Μελίνα Μερκούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: