Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ

Αποκαλυπτικό το έγγραφο μεταβίβασης της υπόθεσης στον ανακριτή Διαφθοράς

Διαβιβαστικό του πρώην πρώτου ειδικού ανακριτή της υπόθεσης των εκβιασμών κ. Βασίλη Ζιάκα αποδεικνύει την αιτία που η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη τρεις ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου.Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο που απευθύνεται στον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Σπύρο Γεωργουλέα περιγράφει κακουργηματικές πράξεις οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν σε σχέση με τον εμπλεκόμενο Παναγιώτη Μαυρίκο και αφορούν απευθείας αναθέσεις διαφημιστικής δαπάνης στα έντυπα ή στα sites που χειριζόταν ο εκλιπών εκδότης.


Από το διαβιβαστικό ο Παναγιώτης Μαυρίκος περιγράφεται ως ηθικός αυτουργός κακουργηματικής απιστίας η οποία έχει διαπραχθεί από ανώτερα στελέχη των δημοσίων οργανισμών που του έδιναν τις διαφημιστικές καμπάνιες. 


Οι αυτουργοί έπρεπε, σύμφωνα με τον ανακριτή, να εντοπιστούν με βάση τα τιμολόγια και τις απευθείας αναθέσεις από τον ανακριτή κατά της Διαφθοράς. 
Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες αναθέσεις επιτρέπονται μόνο για ποσό κάτω των 150.000 ευρώ, ο ανακριτής εντόπισε ότι υπάρχουν πολλά τιμολόγια τα οποία έχουν ως ποσό πληρωμής τις 149.500 ευρώ ούτως ώστε να επιτρέπεται η απευθείας ανάθεση χωρίς έγκριση από διευρυμένο όργανο της διοίκησης. 

Ολα τα νεότερα στοιχεία, σύμφωνα με ανακριτικές πηγές, αφορούν προσωπικά τον Παναγιώτη Μαυρίκο και με βάση αυτά θα άνοιγε πάλι η διερεύνηση της υπόθεσης... Ενδιαφέρον εμφανίζει και η προέλευση των χρημάτων αυτών που είναι κυρίως η ΔΕΗ (υπήρξε άλλωστε και υπάλληλός της), τα ΕΛΠΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Attica Bank.

Τα νεότερα στοιχεία τα οποία επρόκειτο να διερευνηθούν από τον ανακριτή κατά της Διαφθοράς και αφορούν κυρίως τα χρόνια 2013-2014 θα μπουν στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών αφού διερευνώνται ως αυτουργοί της κακουργηματικής απιστίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος πρώην ανώτερα και ανώτατα στελέχη των οργανισμών που προνομιακά μοίραζαν τη διαφημιστική πίτα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο που διαβιβάζει τη δικογραφία στον κ. Σαργιώτη είναι άκρως αποκαλυπτικό προς την κατεύθυνση ότι πολύ σύντομα ο εκλιπών εκδότης, που βρήκε τραγικό θάνατο, θα καλούνταν να αντιμετωπίσει ενδεχομένως βαριές κατηγορίες, γεγονός που μπορεί να δημιουργούσε ανησυχίες σε όσους εμπλέκονται στην όλη υπόθεση των εκβιασμών.


Στο υπόμνημα που είχε καταθέσει ο Π. Μαυρίκος στον ανακριτή τον Φεβρουάριο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αναφέροντας ότι είχε δημιουργήσει πολλούς αντιπάλους και ανταγωνιστές λόγω των θεμάτων που κάλυπτε μέσω της εφημερίδας του.


Το ανάρτησα από το http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: