Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

78 πρώην Βουλευτές και εκατοντάδες στελέχη και πολίτες, σας καλούν με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, στην εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 23 Ιούνη (ημέρα που έφυγε από κοντά μας) στις 6 μ.μ στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.


Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια με μοναδικό σκοπό, να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου και για να γνωρίσουν οι νεώτεροι το μέγεθος του πολιτικού άνδρα.

Επίσης την ίδια μέρα στις 11 το πρωί, θα συμμετάσχουν στο τρισάγιο μνημόσυνο στον τάφο του στο Α΄νεκροταφείο Αθηνών.
Η εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο περιλαμβάνει εισηγήσεις και βίντεο, πάνω σε διάφορα θεματικά αντικείμενα.

Το κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνεται δημόσια στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών με αλφαβητική σειρά:
1 Αβραμίδης Γαβριήλ
2 Αδαμόπουλος Γιώργος
3 Αλεξανδρίδου Βασιλική
4 Ανουσάκη Ελένη
5 Αρσένη Μαρία
6 Ασκητής Θάνος
7 Ασλάνης Κώστας
8 Βάθης Μιχάλης
9 Βασιλακάκης Βασίλης
10 Βουνάτσος Δημήτρης
11 Γεωργιάδης Αντώνης
12 Γιαννάκης Ιωάννης
13 Γικόνογλου Μόσχος
14 Γκλίναβος Ελευθέριος
15 Δαμιανίδης Αλέξανδρος
16 Δαριβιανάκης Αλέξανδρος
17 Δημητρακόπουλος Θανάσης
18 Δημοσθενόπουλος Δημοσθένης
19 Ζιάγκας Ιωάννης
20 Ζωίδης Νικόλαος
21 Θωμά Μαρία
22 Ιντζές Τάσος
23 Ιωάννου Βασίλης
24 Καλαμακίδης Γιάννης
25 Καραμούτσος Σπύρος
26 Καραμπάτσας Ιωάννης
27 Καρατάσιος Γιώργος
28 Κατηνιώτης Σπύρος
29 Κατσανέβας Θεόδωρος
30 Κατσικόπουλος Δημήτρης
31 Κατσιμπάρδης Γιώργος
32 Κοκκόλα Αγγέλα
33 Κολιοπάνος Θόδωρος
34 Κοντομάρης Ευτύχης
35 Κουλούρης Κίμων
36 Κουρής Μάκης
37 Κουτσόγιωργας Δημήτρης
38 Κρητικός Παναγιώτης
39 Κυριακοπούλου Μαρία
40 Κωνσταντινίδης Λευτέρης
41 Κωνσταντίνου Φλώρος
42 Κωστόπουλος Σωτήρης
43 Λάλος Κανέλλος
44 Μαγκούφης Χρήστος
45 Μακρυπίδης Ανδρέας
46 Μαρκόπουλος Χρήστος
47 Μουσιώνης Άρης
48 Μπαλτάς Αλέκος
49 Μπαντουβάς Κώστας
50 Μπατζελή Κατερίνα
51 Μπενετάτος Παναγής
52 Μπεντενιώτης Μανώλης
53 Μπρακατσούλας Βασίλης
54 Μωραίτης Γιώργος
55 Πανταζή Τίνα
56 Παπαδάτος Γιάννης
57 Παπαδημητρίου Δήμος
58 Παπαηλίας Ηλίας
59 Παπαλέξης Κώστας
60 Παπαναγιώτου Κώστας
61 Παπανικόλας Βασίλης
62 Παπαστεφανάκης Μανώλης
63 Παπαστρατής Ορέστης
64 Παρασκευάς Ιωάννης
65 Πεντάρης Βαγγέλης
66 Πρασσιανάκης Γιώργος
67 Ρόκκος Γιώργος
68 Σκαμνάκης Δημήτρης
69 Σουμάκης Σταύρος
70 Στάθης Θεόδωρος
71 Σωτηρλής Δημήτρης
72 Φωτιάδης Παναγιώτης
73 Φωτίου Χρήστος
74 Χατζηανδρέου Λεονάρδος
75 Χατζηνάκης Μανώλης
76 Χριστοφορίδου Λίλα
77 Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος
78 Χωρέμης Τάσος

Θα παραθέσουμε ενδεικτικά και τα πρώτα από τα ονόματα που μας ήρθαν κατά σειρά προτεραιότητας με ηλεκτρονικό μήνυμα συμμετοχής, από στελέχη και πολίτες με την κατανόηση σας, ότι είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν όλα λόγω τεράστιου όγκου.

Στράτος Μολυβάς, Σπύρος Κότσιας, Θούλη Σιδηροπούλου, Σπύρος Χατζάρας, Νίκος Τζιγκουνάκης, Στυλιανός Πετρουλάκης, Στέργιος Καραλής, Τομαράς Ιωάννης, Νικόλαος Τσαρνιτσιώτης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Βιδάλης, Σωτηρία Καλογεροπούλου, Μπαζίγου Μαίρη, Δημήτρης Κλητοράκης, Σπύρος Παολίνος, Μάριος Κορδίλας, Χάρης φλώρος, Αναστασία Διονά, Αντώνης Μαγούλας, Παναγιώτης Πουπουνάκης, Βασίλης Μπάρτας, Σπύρος Χατζηγρηγορίου, Λιγγρής Γεώργιος, Αργύρης Δρακόπουλος, Μιχαήλ Λολίδης, Χρύσα Χατζησσάβα, Τέρρυ Παυλής, Ξακουστή Κουνινιώτου…

Το ανάρτησα από https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: