Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΌΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Αν μου το επέτρεπαν οι αντικειμενικές συνθήκες της υγείας μου θα παρευρισκόμουν, σήμερα, με την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη.

 Γιατί, όπως είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου "το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου. Ούτε χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, ούτε τεμαχίζεται σε τιμάρια".

Γιατί νιώθω και πιστεύω ακράδαντα ότι και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. 


Γιατί το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανήκει ιστορικά και πολιτικά στην Δημοκρατική Παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

Γιατί όλες οι συνιστώσες, οι τάσεις και τα ρεύματα πολιτικής σκέψης και δράσης της δημοκρατικής και σοσιαλιστικής Ελληνικής Αριστεράς οφείλουμε να ξεπεράσουμε τα χαρακώματα, τα μικρομάγαζα, τα όρια, τα τείχη και τα σύνορά μας. Οφείλουμε να συνυπάρξουμε με τις διαφορές μας, επιβάλλεται να συμπορευτούμε. 

Γιατί με όλους τους συντρόφους που ανήκουν σήμερα στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μας συνδέουν μακροχρόνιοι αγώνες και πορείες ζωής για τον Λαό και την Πατρίδα, για τον μεγάλο μας στόχο η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Κι όλα αυτά είναι και θα είναι άσβηστα, αναντικατάστατα και ζώντα. 

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.

Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις εκδήλωσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. ‪

#‎kinima_dimokraton_socialiston‬
#‎Κίνημα_Δημοκρατών_Σοσιαλιστών‬ ‪#‎ΠΑΣΟΚ‬ ‪#‎pasok‬

Σχόλιο μου στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: