Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΌΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Αν μου το επέτρεπαν οι αντικειμενικές συνθήκες της υγείας μου θα παρευρισκόμουν, σήμερα, με την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη.

 Γιατί, όπως είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου "το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου. Ούτε χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, ούτε τεμαχίζεται σε τιμάρια".

Γιατί νιώθω και πιστεύω ακράδαντα ότι και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. 


Γιατί το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανήκει ιστορικά και πολιτικά στην Δημοκρατική Παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

Γιατί όλες οι συνιστώσες, οι τάσεις και τα ρεύματα πολιτικής σκέψης και δράσης της δημοκρατικής και σοσιαλιστικής Ελληνικής Αριστεράς οφείλουμε να ξεπεράσουμε τα χαρακώματα, τα μικρομάγαζα, τα όρια, τα τείχη και τα σύνορά μας. Οφείλουμε να συνυπάρξουμε με τις διαφορές μας, επιβάλλεται να συμπορευτούμε. 

Γιατί με όλους τους συντρόφους που ανήκουν σήμερα στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μας συνδέουν μακροχρόνιοι αγώνες και πορείες ζωής για τον Λαό και την Πατρίδα, για τον μεγάλο μας στόχο η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Κι όλα αυτά είναι και θα είναι άσβηστα, αναντικατάστατα και ζώντα. 

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.

Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις εκδήλωσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. ‪

#‎kinima_dimokraton_socialiston‬
#‎Κίνημα_Δημοκρατών_Σοσιαλιστών‬ ‪#‎ΠΑΣΟΚ‬ ‪#‎pasok‬

Σχόλιο μου στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: