Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

ΜΠΟΛΑΡΗΣ-ΤΖΑΚΡΗ: ΑΠΟ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ

ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΈΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 23 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ http://thecaller.gr

"Επειδή πιθανολογώ ότι τον Μπόλαρη θα τον ξαναδώ και πάλι να εκπροσωπεί και πάλι Κυβέρνηση στην γιορτή του Δεκαπενταύγουστου,σε μιάμιση ημέρα από τώρα περίπου,στην Παναγία Σουμελά ...."  Θούλη Σιδηροπούλου
 

Την έκπληξη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγοντας να τοποθετήσει τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και από τους υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου κατά την περίοδο 2009-2011 Μάρκο Μπόλαρη και Θεοδώρα Τζάκρη.


Η κα Τζάκρη, η οποία εξελέγη για δεύτερη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη στο νομό Πέλλας αναλαμβάνει υπουργός υπεύθυνη για θέματα βιομηχανίας. Η

Θεοδώρα Τζάκρη εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012, ενώ το 2009 της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Επίσης, ο Μάρκος Μπόλαρης (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο), που δεν μπήκε στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ λόγω αντιδράσεων, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Μπόλαρης ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012, ενώ το 2009 είχε οριστεί υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αλλά και τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τον κ. Παπανδρέου.

Πρόκειται για δυο πρόσωπα που ήταν κοντά στον κ. Παπανδρέου και όταν δημιούργησε το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» ο πρώην πρωθυπουργός ακούστηκαν για υποψήφιοι στις εκλογές του Ιανουαρίου, κάτι που τελικά δεν τελεσφόρησε, και βρήκαν «στέγη» στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: