Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Αποσπασμένος στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ήταν ο αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, που προσέβαλε και επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο στην χρυσή Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, επειδή είπε πως δεν ήξερε την “Αυγή”.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Παπανικολάου έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook για την Στεφανίδη: “…και μόνο που αναρωτιέσαι τι διάολο είναι αυτή η Αυγή κάτι δείχνει. Είναι λίγο γκάου η Κατερίνα μας ή λάθος κάνω;” (διαβάστεΕΔΩ σχετικά).

Ειδικότερα, ο κ. Παπανικολάου ήταν αποσπασμένος από την ΕΡΤ στο γραφείο Γεροβασίλη από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016.

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ:
 


Όπως είναι λογικό το θέμα λαμβάνει και πολιτική διάσταση, αφού ο εν λόγω δημοσιογράφος, που επιτέθηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook στην Κατερίνα Στεφανίδη ήταν πολύ κοντά στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ και… προφανώς εξακολουθεί να είναι, δίνοντας έτσι συνέχεια στο φαινόμενο της στοχοποίησης Ολυμπιονικών από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε μέσω της επίθεσης της «Αυγής» στον Πύρρο Δήμα, ή τις νουθετήσεις πάλι της «Αυγής» στην Στεφανίδη, αλλά και τις προσβολές Κυρίτση στους Ολυμπιονίκες του 2004.

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου παραδέχθηκε και πάλι μέσω facebook, ότι ήταν στο γραφείο της Γεροβασίλη.
Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: