Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ-ΚΛΟΟΥΝ


Η ΠΡΌΧΕΙΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ, ΣΤΟ "ΝΤΑΜΑΡΙ" ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΆΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ....

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η είδηση ΔΕΝ είναι το χρυσό της Κορακάκη. Το μετάλλιο δεν το έφερε ο πελαργός. Το γέννησε το πείσμα μιας οικογένειας της κρίσης.

Η είδηση ΕΙΝΑΙ ότι ο Δήμαρχος Δράμας γκρέμισε χθες την φαβέλα στην οποία προπονείτο η Ολυμπιονίκης με σφαίρες και στόχους που αγόραζε ο πατέρας της με δανεικά. Τίποτα δεν θα "λερώσει" την τηλεοπτική μέθη.ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ.
Η ΦΑΒΕΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΚΛΟΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΝΤΟΥΜΠΑΪ.

Εγώ κρατώ στην καρδιά μου το ρίγος που ένιωσα σαν δάκρυσε το κορίτσι που κράτησε στο χέρι της μια ολόκληρη Εθνική συνείδηση, μια περηφάνια απρόσβλητη από τα αιωνόβια παχύδερμα της πολιτικής.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΒΕΛΑΣ!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Το ανάρτησα από το χρονολόγιο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στο fb 

Δεν υπάρχουν σχόλια: