Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2027: ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ - ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ

Μεγάλη αποκάλυψη του ΜελλονΜακάρονο


15 Μαρτίου 2027

Μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στην δημοσιότητα αποκλειστικά από το ΜελλονΜακάρονο, σχετικά με τις τακτικές που ακολουθεί η σελίδα Παλιό Πασόκ το Ορθόδοξο για την κυριαρχία του πράσινου σοσιαλισμού.

Όλοι θα θυμάστε τα «Ερχόμαστε» και «Θα σέβεστε» συνθήματα που κυριαρχούσαν το 2017. Λίγο γνωρίζαμε βέβαια τότε το τι

μέλει γενέσθαι στην πολιτική ζωή του τόπου. Σύμφωνα με κατάσκοπο που υπηρετεί την σελίδα μας και κρύβεται στο άδυτο της ως άνω σελίδας, οι διαχειριστές είναι στην πραγματικότητα επιστήμονες κρυογενετικής και κρατούν στο υπόγειό τους κάψουλα όπου συντηρείται σε άριστη κατάσταση το σώμα του Ανδρέα Παπανδρέου!

Μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός, που συνέλαβε την διαδικασία απόψυξης του πάλαι ποτέ κραταιού πολιτικού:

Ο κατάσκοπος μας χάκαρε τους υπερυπολογιστές του εργαστηρίου και αποκρυπτογράφησε την έννοια των προαναφερθέντων συνθημάτων:

Ερχόμαστε: Εννοεί τον δεύτερο ερχομό του Ανδρέα Παπανδρέου στη ζωή και την πολιτική ζωή του τόπου.

Θα σέβεστε: Ανατριχιαστικό αλλά αληθινό, με αυτό το σύνθημα που σιγά σιγά γίνεται μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα του 2017, αναπτύσσεται ένας απώτερος σκοπός, της θεοποίησης του ηγέτη, της απόλυτης υποταγής του ψηφοφόρου στο θέλημα του Ανδρέα Παπανδρέου!

Οι έγκυρες πληροφορίες μας λένε πως η αποκάλυψη του κατεψυγμένου πολιτικού θα γίνει το Πάσχα του 2027 ώστε να εντρυφήσει ο λαός την έννοια της ανάστασης του.

Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες!

by nickar82


Το ανάρτησα από https://mellonmakarono.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: