Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

Χρυσοχοΐδη εσύ και οι φίλοι σου και οι υπάκουοί σου και τα εντελλόμενά σου, αυτό που ξεκινήσατε το 2010 πριν τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δεν θα σας επιτρέψω να το ξαναεπαναλάβετε.

Είμαι βεβαία ότι καταλαβαίνεις Χρυσοχοΐδη και με καταλαβαίνουν και όλοι οι εν υπηρεσία

και "υπηρεσίες" ενεργοί ή συνταξιούχοι φίλοι ή υπάκουοι ή εντελλόμμενα σου είτε ως περίγυρος, είτε ως αποσπασμένοι, είτε ως μετακλητοί είτε ως υποστηρικτές δικοί σου ή άλλων με πολιτική ιδιότητα είτε διορισμένοι.... και σε κομματικά όργανα κ.α. ΧΡΗΣΙΜΟΘΗΡΕΣ.

Επειδή λοιπόν οι γνωστοί-άγνωστοι "φίλοι" σου ανάμεσά τους και κάποιοι με διδακτορικό, όχι από τις μαθηματικές βιβλιοθήκες αλλά από τις μαθηματικές παπουτσοθήκες τσόκαρων και γοβών, όπως λένε, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις πάσες της σεξιστικής και ρατσιστικής αθλιότητας, κι εν μέσω των εκλογών για την Προεδρία της ΔΗΣΥ, με χυδαιογράφο κιτρινισμού... καταδικασθέντα στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Άκου για τελευταία φορά: Χρυσοχοΐδη(και λοιποί άπαντες προαναφερθέντες) να μάθεις τις διαφορές σου... δηλαδή της εξουσιολαγνείας σου και της εμμονικής ανασφάλειας σου για την νομή της εξουσίας να τις λύνεις με ηθική και δεοντολογία με δημόσιο και καθαρό λόγο και πράξη και όχι με προβοκάτσιες και στημένα δημοσιεύματα, διώξεις, "εξωγήϊνα σημειώματα" συζύγων πρώην εργαζομένων στις υπηρεσίες..., Σίβυλλες με τα Χρονικά τους... που μετριούνται με πράσινα μέτρα μήκους... το 2017 ξανά.

Αφέντες, διώκτες, γκαουλάϊντερ, ηγεμονίσκους, ανεπάγγελτους....γιατί το να "ρουφιανεύεις" δεν είναι επάγγελμα... άλλο αν το πελατειακό κράτος που όλοι εσείς οι καρεκλοκένταυροι Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φτιάξατε το θεωρεί επάγγελμα και τους αμείβει έμμισθα και μηνιαία..... σας διαμηνύω το εξής:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ βάρβαροι, γιατί αυτό που στήσατε σε μένα στην πολιτική, στην ζωή μου, στην εργασία μου, δεν θα σας επιτρέψω να το ξανακάνετε σε κανέναν άνθρωπο, ποτέ ξανά.

Κατάλαβες Σίβυλλα εν υπηρεσία του Μιχάλη;.... και με τις συνήθειες των διατεταγμένων υπηρεσιών "γνωστοί-άγνωστοι" του στην Ημαθία;

Μπράβο Μιχάληηηηηηη! Εμπρός βήμα ταχύ για την βουλή!.... στην Β΄Αθήνας.... γιατί στην Ημαθία εσένα και τους 3...δεν σας παίρνει.

Το στημένο, ψευδέστατο, εξυβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα που συνεχίζει να υπάρχει...από τετάρτη, 28 σεπτεμβρίου 2011 μέχρι σήμερα, παρά τις αντίθετες δικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις με σκοπό δολίως να μου πετά την λάσπη στον ανεμιστήρα σε πολιτική, ζωή, και εργασία. Κι αυτό είναι ανεπίδεκτο αμφισβήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: