Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Ο ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΩ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ

Νίκος Κοτζιάς
Ο υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ Νίκος Κοτζιάς έχει χαράξει μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική φέρνοντας την Ελλάδα και πάλι στο διεθνές προσκήνιο, στη βάση μιας καθαρά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ πολιτικής προστασίας των δικαιωμάτων μας αλλά και της κυριαρχίας μας.

Οι απαντήσεις του σταθερές και ξεκάθαρες, πατριωτικές και νηφάλιες χωρίς να κρύβεται πίσω από «άλλα λέμε έξω και άλλα μέσα».

Γιατί οι μέχρι πρότεινος πολιτικά υπεύθυνοι και κυβερνητικά αρμόδιοι, οι κάθε λογής επαΐοντες... και γνωρίζοντες... δεν ομιλούν καθόλου, είτε πάσχοντες από την ασθένεια της επιλεκτικής μνήμης, είτε σκοπίμως παραλείποντας όλα τα σχετικά με την «Νέα Μακεδονία» που είχε αποδεχθεί ο Κώστας Μητσοτάκης το 1992 ή με την συμφωνία που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου το 2001 και δεν εφαρμόστηκε γιατί ξέσπασαν «εμφυλιακά» γεγονότα στα Σκόπια ή με την απαλειφή κάθε αναφοράς στο τι συζήτησε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη- Μητσοτάκη στο Παρίσι με τον Σκοπιανό Υπουργό Εξωτερικών;

Η ίδια περιέργως αντιπολιτευόμενη τακτική ακολουθείται και για τα Ελληνοτουρκικά και Σκοπιανά.
Ποιος είπε ευχαριστώ στους Αμερικανούς;
Ποιος συναντήθηκε με τον Ντεμιρέλ στη Μαδρίτη και γκριζάρισε το Αιγαίο; Φυσικά ο Κώστας Σημίτης. 


Στην Συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ ποια ήταν η δράση του υπουργού της των Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου; 

Τι επαφές είχε με τους ομολόγους του, πέρα από το να επισκεφτεί το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας και να ζητήσει το βομβαρδισμό της Συρίας;Δεν υπάρχουν σχόλια: