Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Το σχόλιό μου: Η επιλογή του κ. Λάμπρου Χαραλάμπους στην ηγεσία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης είναι η άριστα ενδεδειγμένη επιλογή τόσο για το μέλλον της Βιομηχανίας όσο και για το μέλλον των εργαζομένων σε αυτήν.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ, γνωστοποίησε τις αλλαγές στη διοίκηση που αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου που έγινε την Πέμπτη (1/8/2013). Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ αναλαμβάνει ο κ. Λάμπρος Χαραλάμπους.
Ο κυπριακής καταγωγής μηχανολόγος μηχανικός, που ζει στη Θεσσαλονίκη από το 1979, είχε αναλάβει το Νοέμβριο του 2009, μετά από πρόταση της τότε ηγεσίας της ΑΤΕ, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΒΖ. Πριν πάει στην ΕΒΖ ήταν επικεφαλής της διεύθυνσης ανάπτυξης στην τότε νομαρχία της Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΒΖ αναφέρει τα εξής:

Την παραίτησή τους υπέβαλαν ο κ. Χρυσόστομος Γερούκης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. και εκτελεστικό μέλος του, και ο κ. Παύλος Μπαρούτας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. της 1ης Αυγούστου 2013.
Οι παραιτήσεις έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το δ.σ. της εταιρείας. Στην ίδια συνεδρίαση το δ.σ. αποφάσισε τη συμπλήρωση των μελών του και εξέλεξε ως νέα μέλη τους κ. Μπέτση Ηλία και Μελέτη Γεώργιο. Στη συνέχεια, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
α. Εκτελεστικά Μέλη
Χαραλάμπους Λάμπρος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Ταραζάς Αστέριος, Μέλος
Μελέτης Γεώργιος, Μέλος
β. Μη Εκτελεστικά Μέλη
Λάζαρη Αδαμαντίνη, Αντιπρόεδρος
Μπέτσης Ηλίας, Μέλος
γ. Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη
Κωνσταντινίδης Μανασής, Μέλος
Κολιάτσας Σπυρίδων, Μέλος

Το ανάρτησα από http://www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: