Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: " ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕIΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ " κ. ΔΑΤΣΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ

" Το όνομά μας είναι η ψυχή μας " έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για την Μακεδονία.

Είμαστε ΠΑΣΟΚ. Το όνομά μας δεν το αλλάζουμε.

"Η σημαία μας δεν υποστέλλεται για κανέναν λόγο" και με κανέναν τρόπο. Για εμάς τα σύμβολα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είναι αδιαπραγμάτευτα.


Τέλος, στον κύριο Γιάννη Δατσέρη ..."ινστρούχτορα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας" εν Ελλάδι, απαντούμε ότι όχι μόνο επιβάλλεται να εκλέξουμε Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από την βάση, όπως ακριβώς προβλέπεται από το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ αλλά προτείνουμε και την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής από την βάση του Κινήματος.

Οι μικρομεγαλισμοί, οι αμοραλισμοί και οι αυταρχισμοί δεν έχουν θέση στην Δημοκρατική Σοσιαλιστική Παράταξη. Ούτε και οι Δεξιές μεταλλάξεις. Ούτε κι οι ηγεμονίσκοι παντός καιρού.


Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, ως άνθρωποι και πολίτες, ως Έλληνες και Ευρωπαίοι χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο και ανοιχτό ΠΑΣΟΚ, ένα δίκαιο και δημοκρατικό κόμμα.


Για να εγγυηθεί ξανά μια δυνατή Ελλάδα και μια δίκαιη κοινωνία με ανάπτυξη, αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ευημερία για όλους και κυρίως τους αδύναμους.

Αλλαγή πολιτικής, τώρα ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: