Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Ν. ΠΑΠΠΑΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»

«Πολιτική συσκότιση» επιχειρεί το κυβερνών κόμμα μετά περί συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ με την πρόταση περί μεγάλου συνασπισμού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που διατυπώνουν στελέχη της επιδιώκει να συσκοτίσει την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής, να αποκρύψει ότι η ΝΔ έχει προωθήσει, δεσμευτεί και υπογράψει ένα σύνολο μέτρων που κάνουν το μνημόνιο καθεστώς και ζητά την ατσάλινη εφαρμογή του».

«Τώρα τείνουν το χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαπραγματευτεί μαζί τους το χρέος. Όμως το ύψος του χρέους δεν ήταν ποτέ η αιτία αλλά η δικαιολογία για να εφαρμοστούν αυτές οι πολιτικές. Ακόμα και αν μας κουρέψουν το χρέος και επιμείνουμε σε αυτές τις πολιτικές, βάζουμε τα θεμέλια της νέα ύφεσης» συνέχισε ο Νίκος Παππάς.

«Ξετυλίγεται μια προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κεντρώος και να λειάνει τις θέσεις τους και να είναι απομονωμένος όσον αφορά τις συμμαχίες. Είναι ένας κίνδυνος που πρέπει πάση θυσία να αποφύγει η Αριστερά» δήλωσε ο Νίκος Παππάς που πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει εμβάθυνση στο ριζοσπαστισμό και ο ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστήσει τη πρότασή του πλειοψηφική.


Το ανάρτησα από http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: