Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ....... ΕΛΕΟΣ!!! - ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π. 02/07/14

Η απόφαση της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, είναι η συνέχεια του «σωτήριου» έργου των πολιτικών που ανέλαβαν εργολαβικά την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πολιτική διάθεση των πάντων στους υπό αναμονή γνωστούς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, πίσω από τους οποίους βρίσκονται τα ίδια πάντα συμφέροντα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και στην ΔΕΗ. Οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια βγαίνουν στο σφυρί.

Τα δημόσια αγαθά βγαίνουν στο σφυρί και τα χρέη συσσωρεύονται στις πλάτες του απλού λαού, που βρίσκεται μπροστά στην εξέλιξη του σχεδίου εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού.

Μια κυβέρνηση μαριονέτα που εκχωρεί τις στρατηγικές υποδομές της χώρας δεν μπορεί παρά να είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό.

Η ευθύνη, ειδικά των βουλευτών του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστια. Και όσοι ψηφίσουν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις οφείλουν να απαντήσουν σε απλά ερωτήματα:

Σε ποιο σημείο των προεκλογικών εξαγγελιών του κόμματός τους υπάρχει η εκποίηση της ΔΕΗ;

Σε ποιο σημείο της υποτιθέμενης προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας υπάρχει η συγκεκριμένη απόφαση;

Τί και ποιούς εξυπηρετούν;

Τί και ποιούς αβαντάρουν;

Η Αριστερή Πρωτοβουλία εκφράζει για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή της στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και συντάσσεται με τα αιτήματα του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης.

Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Όχι στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: