Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Μαζί θα γιορτάσουν την επέτειο της ίδρυσης των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να δημιουργεί προβλήματα στον διάδοχό του στο Κίνημα, λόγω της έκθεσης ντοκουμέντων που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στο Ζάππειο, από την πρώτη μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στο Ζάππειο, στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να παραστεί και στην ομιλία που θα κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος στις 3 Σεπτεμβρίου επίσης στο Ζάππειο και θα επισκεφθεί και την έκθεση του ΙΑΠ.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στο αίθριο του Ζαππείου (σκέψεις για να μιλήσει στο χώρο μπροστά από το κτίριο του Ζαππείου δεν έγιναν καθώς θεωρείται αδύνατο να συγκεντρώσει ο κ. Βενιζέλος τον κόσμο που χρειάζεται για μια επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση, ενώ είναι και δύσκολη η περιφρούρησή του). Ακριβώς δίπλα από τον χώρο της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα εξελίσσεται η έκθεση «Από τον ανένδοτο στην Αλλαγή», του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου.

Άγνωστο παραμένει επί του παρόντος, που θα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης και αν θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις της 3ης Σεπτέμβρη και αν θα επισκεφθεί και την έκθεση του ΙΑΠ.


Το ανάρτησα από http://agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: