Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Μαζί θα γιορτάσουν την επέτειο της ίδρυσης των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να δημιουργεί προβλήματα στον διάδοχό του στο Κίνημα, λόγω της έκθεσης ντοκουμέντων που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στο Ζάππειο, από την πρώτη μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στο Ζάππειο, στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να παραστεί και στην ομιλία που θα κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος στις 3 Σεπτεμβρίου επίσης στο Ζάππειο και θα επισκεφθεί και την έκθεση του ΙΑΠ.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στο αίθριο του Ζαππείου (σκέψεις για να μιλήσει στο χώρο μπροστά από το κτίριο του Ζαππείου δεν έγιναν καθώς θεωρείται αδύνατο να συγκεντρώσει ο κ. Βενιζέλος τον κόσμο που χρειάζεται για μια επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση, ενώ είναι και δύσκολη η περιφρούρησή του). Ακριβώς δίπλα από τον χώρο της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα εξελίσσεται η έκθεση «Από τον ανένδοτο στην Αλλαγή», του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου.

Άγνωστο παραμένει επί του παρόντος, που θα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης και αν θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις της 3ης Σεπτέμβρη και αν θα επισκεφθεί και την έκθεση του ΙΑΠ.


Το ανάρτησα από http://agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: