Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ "ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" Η ΔΟΥΡΟΥ...ΚΑΙ ΈΔΩΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλα πράττουν τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκεί που ασκούν εξουσία και ριζικά διαφορετική στάση τηρούν ως αντιπολίτευση στα Δημοτικά και Περιφερεικά Συμβούλια , ως προς την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής , όπου έχουν εκλεγεί σ΄αυτά , μέλη της ...
Ως αντιπολίτευση απαιτούν από τις Δημοτικές Αρχές να μην τους παραχωρήσουν γραφεία και διευκολύνσεις που από το νόμο δικαιούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Φτάνοντας και στο σημείο να τις καταγγείλουν για « ανοχή» απέναντι στη νεοναζιστική αυτή οργάνωση , ακόμη και επειδή άνοιξε και λειτουργεί κομματικά γραφεία στην πόλη τους, παρότι ο Δήμος δεν έχει κανένα δικαίωμα εκ του νόμου, να απαγορεύσει τη λειτουργία τους. Όπως επίσης και η ίδια η Πολιτεία εφόσον δεν έχει τεθεί εκτός νόμου, το εν λόγω κόμμα.


Αυτό συνέβη , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αμαρουσίου, την προηγούμενη βδομάδα, όπου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Μαγιάκης, κατήγγγειλε το Δήμαρχο Πατούλη για το λόγο αυτόν.


Αντίθετα, στην Περιφέρεια Αττικής, εκεί που κανείς θα περίμενε, να βρεί αμέσως εφαρμογή, η θέση που εκφράζουν τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το κορυφαίο κομματικό στέλεχός τους και Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, έσπευσε να εφαρμόσει «κατά γράμμα» το νόμο και να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή και γραφεία και γραμματειακή και άλλη στήριξη.


Προφανώς στο πλαίσιο της αναφοράς της κυρίας Δούρου προς όσους «διαστρεβλώνουν» τις… πραγματικές προθέσεις της, ότι θα τους « ταράξει στη νομιμότητα». Που το είχε πρωτοπεί σ΄ άλλες – μετά τον εμφύλιο- εποχές και για άλλες τελείως διαφορετικές συνθήκες, ο αείμνηστος αριστερός ηγέτης, Ηλίας Ηλιού , με την ίδρυση της ΕΔΑ, εννοώντας ότι δεν θα έδιναν εκείνος και τα στελέχη τους λαβή για να κατηγορηθούν για πράξεις ή αδικήματα που θα μπορούσαν να θέσουν το κόμμα τους εκτός νομιμότητας.


Το αναδημοσιεύω από http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: