Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ "ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" Η ΔΟΥΡΟΥ...ΚΑΙ ΈΔΩΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλα πράττουν τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκεί που ασκούν εξουσία και ριζικά διαφορετική στάση τηρούν ως αντιπολίτευση στα Δημοτικά και Περιφερεικά Συμβούλια , ως προς την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής , όπου έχουν εκλεγεί σ΄αυτά , μέλη της ...
Ως αντιπολίτευση απαιτούν από τις Δημοτικές Αρχές να μην τους παραχωρήσουν γραφεία και διευκολύνσεις που από το νόμο δικαιούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Φτάνοντας και στο σημείο να τις καταγγείλουν για « ανοχή» απέναντι στη νεοναζιστική αυτή οργάνωση , ακόμη και επειδή άνοιξε και λειτουργεί κομματικά γραφεία στην πόλη τους, παρότι ο Δήμος δεν έχει κανένα δικαίωμα εκ του νόμου, να απαγορεύσει τη λειτουργία τους. Όπως επίσης και η ίδια η Πολιτεία εφόσον δεν έχει τεθεί εκτός νόμου, το εν λόγω κόμμα.


Αυτό συνέβη , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αμαρουσίου, την προηγούμενη βδομάδα, όπου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Μαγιάκης, κατήγγγειλε το Δήμαρχο Πατούλη για το λόγο αυτόν.


Αντίθετα, στην Περιφέρεια Αττικής, εκεί που κανείς θα περίμενε, να βρεί αμέσως εφαρμογή, η θέση που εκφράζουν τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το κορυφαίο κομματικό στέλεχός τους και Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, έσπευσε να εφαρμόσει «κατά γράμμα» το νόμο και να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή και γραφεία και γραμματειακή και άλλη στήριξη.


Προφανώς στο πλαίσιο της αναφοράς της κυρίας Δούρου προς όσους «διαστρεβλώνουν» τις… πραγματικές προθέσεις της, ότι θα τους « ταράξει στη νομιμότητα». Που το είχε πρωτοπεί σ΄ άλλες – μετά τον εμφύλιο- εποχές και για άλλες τελείως διαφορετικές συνθήκες, ο αείμνηστος αριστερός ηγέτης, Ηλίας Ηλιού , με την ίδρυση της ΕΔΑ, εννοώντας ότι δεν θα έδιναν εκείνος και τα στελέχη τους λαβή για να κατηγορηθούν για πράξεις ή αδικήματα που θα μπορούσαν να θέσουν το κόμμα τους εκτός νομιμότητας.


Το αναδημοσιεύω από http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: