Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΈΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ

Με αφορμή τους χθεσινούς διαξιφισμούς Βενιζέλου-Χρυσοχοϊδη
 Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου,Λεωνίδας Γρηγοράκος εξαπέλυσε πυρά κατά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, κάνοντας λόγο για για υπονόμευση, με αφορμή τους χθεσινούς διαξιφισμούς του υπουργού Μεταφορών με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγικούς και αρχηγόπουλα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι κατά των διαγραφών, αλλά όταν έδινε τη μάχη κάποιοι απουσίαζαν... Τη μάχη την έδωσε μόνος του με δυο – τρεις άλλους» σημείωσε. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» πρόσθεσε με νόημα.

«
Η χθεσινή συζήτηση δεν ήταν για την εξωτερική μας πολιτική, για τη λειτουργία του κόμματος, είναι δυνατόν να μιλάμε για την Συρία, και τον Έμπολα; Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ παει να πάρει ανάσα πάνε να του την κόψουν αυτή την ανάσα, αποτελεί υπονόμευση.»

Ο κ. Γρηγοράκος πρόσθεσε ότι «
στην κοινωνία το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερες κοινωνικές δυνάμεις αλλά ως κόμμα είναι μικρό και δημιουργούνται μεγάλες ανασφάλειες. Υπάρχουν νέα στελέχη στην Α’ και Β’ Αθήνας που παρεισφρέουν και ενισχύουν την ανασφάλεια.»

Εξάλλου, εκτίμησε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις διαφοροποιήσεις ανεξάρτητων βουλευτών και τη στάση της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών.


Το αναδημοσιεύω από το http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: