Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ: ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ποιούς θα ανταμείψει και ποιούς θα δυσαρεστήσει ο ΓιώργοςΤην Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, θα μιλήσει τελικά στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Ιστορικού Υλικού του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».
Το ραντεβού του με τους Κοζανίτες είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και θα αρχίσει κανονικά να λειτουργεί η Έκθεση στην περιοχή, με ελεύθερη είσοδο έως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.


Η μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού προέκυψε ως ανάγκη από την στιγμή που την προηγουμένη έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή. Και δεν θα μπορούσε να είναι απών. 

Άλλωστε, αν κρίνει κανείς από την χθεσινή του ανακοίνωση, με την ομιλία του, και τους Κοζανίτες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και εν γένει τους οπαδούς του ανά την επικράτεια θα ανταμείψει μ' αυτά που θα πει. Και κάποιους -ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- στην Αθήνα θα δυσαρεστήσει. 

Πάντως, και επειδή η ομιλία του θα είναι την επομένη της πρώτη ψηφοφορία για τον ΠτΔ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από πολλούς άλλους παράγοντες, εγχώριους και της αλλοδαπής. Αυτό λένε οι πληροφορίες μου και, ως συνήθως, είναι έγκυρες...

Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: