Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Δίκες Χωρίς Μάρτυρες Δικαιοσύνη Χωρίς Αλήθεια-Trials Without Witnesses from Intellectum Journal on Vimeo.


1) Υπογράψτε Εδώ για να Σταματήσουμε το Νομοσχέδιο:
secure.avaaz.org/el/petition/Elliniki_kyvernisi_Stamatiste_to_Nomoshedio_gia_Dikes_horis_Martyres


2) Διαβάστε Εδώ Περισσότερα για το Νομοσχέδιο:
intellectum.org/2014/11/23/trials-without-witnesses-justice-without-truth


ΔΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ


Το νέο νομοσχέδιο με τίτλο «Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας» καταργεί την εξέταση των μαρτύρων σε όλες τις αστικές και εμπορικές δίκες. Στο εξής θα κατατίθενται «υπεύθυνες δηλώσεις» (ένορκες βεβαιώσεις), δηλαδή χαρτιά χωρίς καμιά αξιοπιστία που θα συντάσσονται στα δικηγορικά γραφεία και θα καθορίζουν ποιος έχει «δίκιο».

Επίσης, το νέο νομοσχέδιο διευκολύνει τους πλειστηριασμούς των ακινήτων των οφειλετών. Αυτά στο εξής θα εκτιμώνται στην εμπορική τους αξία, που είναι ελάχιστη στην περίοδο της κρίσης, και όχι στην αντικειμενική τους με βάση την οποία φορολογούνται οι πολίτες.

Τέλος, προβλέπει ότι οι Τράπεζες θα εισπράττουν πρώτες τα χρήματα των πλειστηριασμών και όχι το Δημόσιο ή οι εργαζόμενοι, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Αυτό θα έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα την περαιτέρω αύξηση της φορολογίας και τη βλάβη οικονομικά αδύναμων ανθρώπων.

Ευτυχώς, Υπάρχει Ακόμη Χρόνος Για Να Τους Σταματήσουμε!

Πρωτοβουλία:
Ανεξάρτητοι Δικηγόροι Θεσσαλονίκης
«ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΞΗΣ»

Χορηγός Επικοινωνίας:
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Intellectum
intellectum.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: