Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

VERIANET.GR: Η ΘΟΥΛΗ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ"....

Όσο μπαίνουμε σε φουλ προεκλογική περίοδο και τρέχουν οι εξελίξεις, ανεβαίνει και το θερμόμετρο...
Η Θούλη Σιδηροπούλου επανέρχεται δριμύτερη και "τα χώνει" κανονικά στην "κυρία τάδε" η οποία, όπως λέει "επιμένει να έχει ακόμη ιδιοκτησιακή αντίληψη για την Βέροια και τον Δημοκρατικό χώρο"Δεν χρειάζονται περισσότερες αποσαφηνίσεις... Διαβάστε το σχόλιο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ η Θούλη Σιδηροπούλου:

"...Και στις αιτιάσεις της κυρίας "τάδε", που επιμένει να έχει ακόμη ιδιοκτησιακή αντίληψη για την Βέροια και τον Δημοκρατικό χώρο, να μην κατέβω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και να κρατήσω μια "πισινή"...


Απαντώ και θυμίζω ότι «ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ και στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως έπραξα πάντα και το 2007 και το 2009 και το 2012. Στο ΠΑΣΟΚ, από τα μαθητικά μου χρόνια, έχω καταθέσει την ψυχή μου και την απόλυτη πίστη μου στο όραμα μας για τον Λαό και την Πατρίδα. Αδιαπραγμάτευτα.
Με πολιτική ηθική και δεοντολογία, δίχως συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με ειλικρίνεια για σφάλματα και παραλείψεις μας και χωρίς υποτιμητικές για τον κοινό νου "φωτογραφικές" σχέσεις, χωρίς εύκολες υποσχέσεις, με καθαρές θέσεις και προτάσεις για το μέλλον του τόπου και της χώρας μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θούλη Σιδηροπούλου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Το ανάρτησα από http://www.verianet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: