Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

«ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΤΕ!» ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛ ΝΟΥΤΑΛΣτο πλευρό της Ελλάδας στάθηκε Βρετανός ευρωβουλευτής του UKIP.

Ο Πολ Νουτάλ (Paul Nuttall) του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος, μιλώντας στην Ευρωβουλή επιτέθηκε στον Γέρουν Ντάισελμπλουμ για τη δήλωση που έκανε μερικές ημέρες νωρίτερα.


«Θέλω να αρχίσω την ομιλία μου, αναφέροντας τα λόγια του επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος μόλις 2 μέρες πριν είπε κάνετε λάθος εάν νομίζετε ότι η δημοκρατία σημαίνει ότι το αποτέλεσμα μιας εκλογής μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε στην Ευρωζώνη», σημείωσε αρχικά ο Paul Nuttall και συνέχισε λέγοντας:

«Λοιπόν, μας λέει αυτό που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζουμε, για το τι σκέφτονται για τη δημοκρατία οι ευρω-φανατικοί. Και δεν είναι ειρωνικό ότι καταστρέφετε τη δημοκρατία στο λίκνο της, την Ελλάδα; Επιτρέψατε στην Ελλάδα να μπει σε ένα νόμισμα που δεν έπρεπε ποτέ να βρίσκεται. Ρίξατε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό επειδή προσέφερε στη χώρα του διέξοδο με δημοψήφισμα. Επιβάλετε λιτότητα που έχει βάλει τους ανθρώπους της Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Ωστόσο, εξακολουθείτε να αλυσοδένετε αυτήν την υπέροχη χώρα με οικονομικές αλυσίδες», επισήμανε ο Nuttall.

«Σε εσάς λέω: η εθνική κυριαρχία και η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι δική σας για να την πάρετε. Οι Έλληνες έχουν υποφέρει αρκετά. Οι παρατάξεις της μάχης είναι σαφείς: Είναι οι δυνάμεις της δημοκρατίας στην Ελλάδα εναντίον των αντιδημοκρατικών δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε και κατόπιν απευθύνθηκε ρητορικά προς την ελληνική βουλή ρωτώντας εάν θα παραμείνουν σταθεροί.

«Προς τους Έλληνες λέω να παραμείνουν θαρραλέοι και να προστατέψουν τα δικαιώματά τους. Είστε οι δημιουργοί της δημοκρατίας και τώρα θα πρέπει να την σώσετε. Σκεφτείτε το θάρρος και το πνεύμα των προγόνων σας. Μην καμφθείτε, μην πέσετε, μην παραδοθείτε».

«Είστε οι υπερασπιστές της δημοκρατίας τώρα, είστε το έθνος του Ομήρου, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και αν υψώσετε το ανάστημά σας, θα επικρατήσετε και θα γίνετε ένας φάρος ελπίδας για όλους μας», κατέληξε ο Βρετανός ευρωβουλευτής.
 

Το ανάρτησα από http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: