Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

Αλλά να μην είναι επικεφαλής του «ευρωπαϊκού μετώπου» ο Σαμαράς

Κοινή κάθοδο των κομμάτων του «ευρωπαϊκού τόξου» προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σημίτης φέρεται να προτείνει, σε περίπτωση ρήξης της κυβέρνησης με τους δανειστές και προσφυγής στις κάλπες, να κατέλθουν υπό ενιαίο ψηφοδέλτιο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι.

«Αν υπάρχει ρήξη και γίνουν εκλογές, μία λύση υπάρχει. Να κατέβουν μαζί σε μία ομοσπονδία τα κόμματα του ευρωπαϊκού μπλοκ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι» δηλώνει στους συνομιλητές του, σύμφωνα με τη Real News, ο πρώην πρωθυπουργός, αν και εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμφωνήσει, καθώς δεν φαίνεται να επιθυμεί να ταυτιστεί με το παλαιό κομματικό σύστημα.

Κατά τον κ. Σημίτη στο «φιλοευρωπαϊκό μέτωπο» μπορούν να συμμετάσχουν στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά όχι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει και ότι επικεφαλής αυτού του ευρωπαϊκού μετώπου δεν μπορεί να είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά πρέπει να είναι «ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής και γνώστης της οικονομίας», φωτογραφίζοντας τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.


Το ανάρτησα από http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: