Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...

Μα η τοποθέτηση της Παναρίτη... δείχνει το Σύστημα... 
το Διευθυντήριο... που καταργεί κάθε έννοια της δημοκρατίας και κάθε πράξη της δημοκρατικής λειτουργίας, επιβάλλοντας τους υπαλλήλους τους στην πολιτική και στην διακυβέρνηση. Άνθρωποι που θα υπηρετούν τα αλλότρια συμφέροντά τους απέναντι στον συνταγματικό αυτοκαθορισμό των Ελλήνων εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού... στην εθνική κυριαρχία...και την ανεξαρτησία...ξεκινώντας πριν χρόνια... με τον διορισμό επίσης επί χρόνια των υπάκουων,
χρήσιμων και των αρεστών και στα αιρετά αξιώματα...βουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών ή νομαρχών, προέδρων συνδικαλιστικών οργανώσεων και επιμελητηρίων...αλλά και διευθυντικών στελεχών των τραπεζών, προέδρων συλλόγων εργαζομένων, υπουργών, γραμματέων...και "φίλων" των επιχειρηματιών... με οδηγό την προσαρμοστικότητα και την ευλιγισία των ψυχογραφήματων τους, που ομοιάζουν περισσότερο των συμπαθέστατων κατά τα άλλα σαλίγκαρων... παρά ελεύθερων ανθρώπων... παρά Ελλήνων Δημοκρατών. 

ΥΓ. Αλώνοντας, διορίζοντας και τους υποτιθέμενους απέναντί τους στα κόμματα και στις παρατάξεις. .. έτσι πχ. καταγγέλανε ως θεσμοθετημένη τάση, ομάδα, "αριστερή" πρωτοβουλία τον Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ ως "δεξιό", ενώ επί Σημίτη είχαν πάντα συμμετοχή και θέσεις ευθύνης στα θεσμικά όργανα του κομματικού μας φορέα και όχι μόνον... αλλά κυρίως στην διαχείριση της εξουσίας εκμεταλλευόμενοι και εξαργυρώνοντας την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.


Σχόλιο μου στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: