Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...

Μα η τοποθέτηση της Παναρίτη... δείχνει το Σύστημα... 
το Διευθυντήριο... που καταργεί κάθε έννοια της δημοκρατίας και κάθε πράξη της δημοκρατικής λειτουργίας, επιβάλλοντας τους υπαλλήλους τους στην πολιτική και στην διακυβέρνηση. Άνθρωποι που θα υπηρετούν τα αλλότρια συμφέροντά τους απέναντι στον συνταγματικό αυτοκαθορισμό των Ελλήνων εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού... στην εθνική κυριαρχία...και την ανεξαρτησία...ξεκινώντας πριν χρόνια... με τον διορισμό επίσης επί χρόνια των υπάκουων,
χρήσιμων και των αρεστών και στα αιρετά αξιώματα...βουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών ή νομαρχών, προέδρων συνδικαλιστικών οργανώσεων και επιμελητηρίων...αλλά και διευθυντικών στελεχών των τραπεζών, προέδρων συλλόγων εργαζομένων, υπουργών, γραμματέων...και "φίλων" των επιχειρηματιών... με οδηγό την προσαρμοστικότητα και την ευλιγισία των ψυχογραφήματων τους, που ομοιάζουν περισσότερο των συμπαθέστατων κατά τα άλλα σαλίγκαρων... παρά ελεύθερων ανθρώπων... παρά Ελλήνων Δημοκρατών. 

ΥΓ. Αλώνοντας, διορίζοντας και τους υποτιθέμενους απέναντί τους στα κόμματα και στις παρατάξεις. .. έτσι πχ. καταγγέλανε ως θεσμοθετημένη τάση, ομάδα, "αριστερή" πρωτοβουλία τον Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ ως "δεξιό", ενώ επί Σημίτη είχαν πάντα συμμετοχή και θέσεις ευθύνης στα θεσμικά όργανα του κομματικού μας φορέα και όχι μόνον... αλλά κυρίως στην διαχείριση της εξουσίας εκμεταλλευόμενοι και εξαργυρώνοντας την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.


Σχόλιο μου στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: