Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΈΛΛΗ ΣΤΑΗ: ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Μην διανοηθείτε οτι δεν θα μπορούμε να λέμε την άποψή μας για το δημοψήφισμα, το ευρώ και τη δραχμή, τις τράπεζες, τα ΑΤΜ, την Ευρώπη, την πολιτική σας, τη διαπραγμάτευση και πώς την κάνατε, επειδή η άποψή μας δεν είναι ίδια με τη δική σας.

Μην διανοηθείτε να μας ρίχνετε λάσπη από τα ανώνυμα social media με τη διαδικασία του κουκουλοφόρου, γιατί έχουμε άλλη αντίληψη , άλλο όραμα για τη χώρα μας, για την κοινωνία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, το μέλλον μας...Προσωπικά, έκανα ότι δεν άκουγα το τελευταίο διάστημα, μέσα απο τις δηλώσεις πολλών στελεχών του συγκυβερνώντος σχηματισμού, τις υφέρπουσες απειλές, γιατί παρέμενα ηθελημένα καλόπιστη στην πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας μου.

Μέχρι που άκουσα και είδα την τελευταία δήλωση του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη (τον οποίο τιμώ για τη διαχρονική ειλικρίνειά του κατά της Ευρώπης και υπέρ της δραχμής) να μας κουνάει το δάχτυλο να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο μιλώντας για όλα αυτά τα δραματικά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Κανείς από μας δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Δεν ταυτίζομαι με κανέναν άλλο δημοσιογράφο. Διεκδικώ όμως για όλους μας, να μην μας κουνάτε το δάχτυλο, γιατί διαφέρει η άποψή μας για την πολιτική σας, τους χειρισμούς, τις αλήθειες και τα ψέμματα.

Μην διανοηθείτε να μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί δεν σας αρέσει η άποψή μας. Θα αντισταθούμε όπως σε κάθε προηγούμενη περίπτωση, όταν χρειάστηκε.....
Θα μιλάμε όπως εμείς πιστεύουμε γιατί η δημοκρατία δεν έχει ιδιοκτήτες.


Σ' αυτήν την πιο δραματική φάση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, έχουμε κι εμείς τον θεσμικό μας ρόλο στη δημοκρατία και γι αυτό κρινόμαστε όλοι μας.


Το ανάρτησα από http://www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: