Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΈΛΛΗ ΣΤΑΗ: ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Μην διανοηθείτε οτι δεν θα μπορούμε να λέμε την άποψή μας για το δημοψήφισμα, το ευρώ και τη δραχμή, τις τράπεζες, τα ΑΤΜ, την Ευρώπη, την πολιτική σας, τη διαπραγμάτευση και πώς την κάνατε, επειδή η άποψή μας δεν είναι ίδια με τη δική σας.

Μην διανοηθείτε να μας ρίχνετε λάσπη από τα ανώνυμα social media με τη διαδικασία του κουκουλοφόρου, γιατί έχουμε άλλη αντίληψη , άλλο όραμα για τη χώρα μας, για την κοινωνία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, το μέλλον μας...



Προσωπικά, έκανα ότι δεν άκουγα το τελευταίο διάστημα, μέσα απο τις δηλώσεις πολλών στελεχών του συγκυβερνώντος σχηματισμού, τις υφέρπουσες απειλές, γιατί παρέμενα ηθελημένα καλόπιστη στην πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας μου.

Μέχρι που άκουσα και είδα την τελευταία δήλωση του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη (τον οποίο τιμώ για τη διαχρονική ειλικρίνειά του κατά της Ευρώπης και υπέρ της δραχμής) να μας κουνάει το δάχτυλο να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο μιλώντας για όλα αυτά τα δραματικά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Κανείς από μας δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Δεν ταυτίζομαι με κανέναν άλλο δημοσιογράφο. Διεκδικώ όμως για όλους μας, να μην μας κουνάτε το δάχτυλο, γιατί διαφέρει η άποψή μας για την πολιτική σας, τους χειρισμούς, τις αλήθειες και τα ψέμματα.

Μην διανοηθείτε να μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί δεν σας αρέσει η άποψή μας. Θα αντισταθούμε όπως σε κάθε προηγούμενη περίπτωση, όταν χρειάστηκε.....
Θα μιλάμε όπως εμείς πιστεύουμε γιατί η δημοκρατία δεν έχει ιδιοκτήτες.


Σ' αυτήν την πιο δραματική φάση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, έχουμε κι εμείς τον θεσμικό μας ρόλο στη δημοκρατία και γι αυτό κρινόμαστε όλοι μας.


Το ανάρτησα από http://www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: