Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΟΚ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

 Παρών στη διαμόρφωση του προεκλογικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ είναι ο Κώστας Λαλιώτης
 
Παρών στη διαμόρφωση του προεκλογικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι ο Κώστας Λαλιώτης, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφού ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος. Παράλληλα, επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και κοινής καθόδου στις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο Κ. Λαλιώτης έχει ήδη πει στους συνομιλητές του πως θα κάνει το παν «να βοηθήσει παντοιοτρόπως», παρόλο που αποφεύγει να αναμειγνύεται ανοιχτά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Κ.Λαλιώτης είναι ο εμπνευστής των επιστολών της Φώφης Γεννηματά προς τον πρωθυπουργό, αλλά και της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή για το Plan Β Βαρουφάκη και τους περίφημους σχεδιασμούς του για παράλληλο νόμισμα. Ομοίως είχε τη σύλληψη για την αποστασιοποίηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ιδέα του προέδρου της ΝΔ να βάλει στη συζήτηση των διερευνητικών εντολών τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις εκλογές, τις πρώτες με τη Φώφη Γεννηματά στην προεδρία, είναι να πάρει έστω και μία ψήφο παραπάνω σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται προσπάθεια συσπείρωσης και επανάκαμψης στελεχών στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στελεχών που προσχώρησαν στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ συγχρόνως γίνεται προσπάθεια να πεισθεί και ο πρώην πρωθυπουργός να μην κατεβάσει το Κίνημα στη νέα εκλογική αναμέτρηση. Ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου δεν έχει καταλήξει σε μια τέτοια απόφαση προς το παρόν.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο προσπάθειες για κοινή κάθοδο στις εκλογές ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Ο πρόεδρος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνεπικουρούμενος κι από άλλα ηγετικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, συνομιλεί με το ΠΑΣΟΚ και εμφανίζεται πρόθυμος να συζητήσει ακόμη και τη συμπόρευση στις κάλπες με τη Χαριλάου Τρικούπη. 


Το ανάρτησα από http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: