Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 80η ΔΕΘ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΟΚ - ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματα. Η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση νωρἰτερα, στις 16:00, με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, ενώ αυτήν την ώρα ξεναγείται σε περίπτερα της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε η κ. Φώφη Γεννηματά με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η χώρα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ. Να στηριχτούμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση. Προϋπόθεση γι' αυτό είναι η πολιτική σταθερότητα. Γι΄αυτό είναι κρίσιμο το αποτέλεσμα των εκλογών. Χρειάζεται κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και υποστήριξης, γι' αυτό αγωνιζόμαστε για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων».

Στη συνάντηση που είχε η κ. Γεννηματά η οποία συνοδευόταν και από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο με τη ιοίκηση και μέλη του Δ.Σ. του εθνικού εκθεσιακού φορέα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη πως το κόμμα της προτίθεται να στηρίξει τις προσπάθειες ανάπτυξης της ΔΕΘ-Helexpo, σημειώνοντας πως ο ρόλος της εταιρείας είναι πολύ σημαντικός, ενώ υπογράμμισε την ικανοποίησή της για τα επιτυχή αποτελέσματα που προέκυψαν από την επανένωση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Το απόγευμα, στις 20:00, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».






 Το ανάρτησα από http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: