Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 80η ΔΕΘ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΟΚ - ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματα. Η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση νωρἰτερα, στις 16:00, με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, ενώ αυτήν την ώρα ξεναγείται σε περίπτερα της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε η κ. Φώφη Γεννηματά με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η χώρα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ. Να στηριχτούμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση. Προϋπόθεση γι' αυτό είναι η πολιτική σταθερότητα. Γι΄αυτό είναι κρίσιμο το αποτέλεσμα των εκλογών. Χρειάζεται κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και υποστήριξης, γι' αυτό αγωνιζόμαστε για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων».

Στη συνάντηση που είχε η κ. Γεννηματά η οποία συνοδευόταν και από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο με τη ιοίκηση και μέλη του Δ.Σ. του εθνικού εκθεσιακού φορέα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη πως το κόμμα της προτίθεται να στηρίξει τις προσπάθειες ανάπτυξης της ΔΕΘ-Helexpo, σημειώνοντας πως ο ρόλος της εταιρείας είναι πολύ σημαντικός, ενώ υπογράμμισε την ικανοποίησή της για τα επιτυχή αποτελέσματα που προέκυψαν από την επανένωση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Το απόγευμα, στις 20:00, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».






 Το ανάρτησα από http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: