Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Κατά συνείδηση θα ψηφίσουν την Κυριακή οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την εκλογή του Νίκου Βούτση στο αξίωμα του νέου προέδρου της Βουλής, ενώ θα καταψηφίσουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Αυτό αποφασίστηκε στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος,που συνεδρίασε το Σάββατο υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματάς, η οποία εξέλεξε τον Βασίλη Κεγκέρογλου γραμματέα της ,ενώ οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος ορίστηκαν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποφάσισε επίσης να προτείνει τον Δημήτρη Κρεμαστινό για τη θέση του ΣΤ΄Αντιπροέδρου της Βουλής,ενώ σε ότι αφορά το κυβερνητικό έργο κατά τομέα και υπουργείο ορίστηκαν οι βουλευτές:

Γιώργος Αρβανιτίδης, Μακεδονίας Θράκης, Ναυτιλίας.

Λεωνίδας Γρηγοράκος Εξωτερικών και 'Αμυνας.

Χαρούλα Κεφαλίδου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Γιάννης Κουτσούκος Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Αποκέντρωσης.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ανάπτυξης, Οικονομίας, Τουρισμού.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Παιδείας.

Γιάννης Μανιάτης, Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Προστασίας του Πολίτη.

Μιχάλης Τζελέπης, Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εύη Χριστοφιλοπούλου,Εργασίας, κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας.


Το ανάρτησα από  http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: