Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ!!!... ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
Πονοκέφαλος για τη Φώφη Γεννηματά που βλέπει βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μέσα σε μία ημέρα να ζητούν να δοθεί πολιτικό στίγμα.

Η δήλωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου πως κάποιοι βουλευτές ενδέχεται να θέλουν να συμπορευτούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκτήσει πολιτικό στίγμα, έφεραν εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μετά τον βουλευτή Λακωνίας και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις προηγούμενες εκλογές και έγινε βουλευτής, συμφώνησε για το πολιτικό στίγμα που πρέπει να καθοριστεί από την ηγεσία του χώρου, προσθέτοντας ακόμη ένα πονοκέφαλο στη Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ακραίως» και στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή πως «κανείς δεν είναι αγκαλιά με καρέκλες» και πως για αυτό «η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να δώσει το πολιτικό της στίγμα» ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως «συμφωνώ με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο ότι πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τοποθετήθηκε και για το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση έπρεπε να συνεννοηθεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης νωρίτερα.

Ας σημειωθεί ότι η δήλωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην Φώφη Γεννηματά, η οποία κάλεσε τον βουλευτή Λακωνίας σε «απολογία» για τη στάση του.

Το ανάρτησα από http://www.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: