Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΌΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ; (ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ)

Το σχόλιο μου στην ανάρτηση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά:
''Πόσο δίκιο έχει η Φώφη Γεννηματά σε ό,τι και όσα έχει πει σε ομιλίες της, παρεμβάσεις της, άρθρα της, συνεντεύξεις της. Πραγματικά επαναχαράσσει τον Τρίτο Δρόμο, όπως τον οριοθέτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες πολιτικές συνθήκες που ισχύουν και υπάρχουν στην χώρα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο. 

Όμως Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ με ποιό πολιτικό προσωπικό; 
Με ποιά Κοινοβουλευτική Ομάδα;
Με ποιά Κεντρική Επιτροπή;
Με ποιά κομματική οργάνωση;
Όταν συμμετείχατε στην συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά;
Όταν δεν επαναοριοθετείτε το ΠΑΣΟΚ, ως το Όλον ΠΑΣΟΚ.
Άριστες οι κινήσεις σας για την Κεντροαριστερά, όμως σύντροφοι μας εξακολουθούν να βρίσκονται όλοι στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 

Πολλοί, πάρα πολλοί σύντροφοι μας ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, (δεν αναφέρομαι στους γενίτσαρους και τους δηλωσίες της εξουσίας), και κάποιοι ελάχιστοι και την Νέα Δημοκρατία. 

Συντρόφισσα Πρόεδρε Φώφη Γεννηματά, σας στήριξα τόσο στον νομό μου, η μοναδική δημόσια δήλωση, όσο και πανελλαδικά, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είσαστε η μόνη, που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την κεντροαριστερή πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η πρώτη και μοναδική φορά Αριστερά.
Οδηγείστε μας λοιπόν εκεί που ανήκουμε, με ρηξικέλευθες και δημοκρατικές διαδικασίες, πριν να είναι πολύ αργά και θα είμαστε και πάλι δίπλα σας και σε αυτήν την πορεία αδιαπραγμάτευτα. Όλοι. ‪#‎Φώφη_Γεννηματά‬‪ #‎FofiGennimata‬»


Το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά:

"Kάθε μέρα και περισσότερο οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης μοιάζουν ίδιοι σε πολλές πτυχές της πολιτικής τους. Συνεχίζουν το παιχνίδι του κακέκτυπου δικομματισμού με το «φύγε εσύ να έλθω εγώ», που κρατά τη χώρα στο φαύλο κύκλο της κρίσης 6 χρόνια τώρα".


Δεν υπάρχουν σχόλια: