Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Πάντα θα στηρίζω και θα στέκομαι, συναγωνίστρια στο πλευρό της σε κάθε μάχη που θα δίνει η Φώφη Γεννηματά, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Με την Φώφη Γεννηματά γνωριστήκαμε το 1999, όταν εκλεγήκαμε 
                                                             στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και 
θητεύσαμε μαζί ως αναπληρώτριες Γραμματείς του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν ανήκα και δεν ανήκω, ούτε και θα

ανήκω στο περιβάλλον των κοντινών της. Είμαι συντρόφισσά της και συμμαχήτρια στους αγώνες της για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση και Δημοκρατική Διαδικασία.

Η Φώφη Γεννηματά τιμά με το ήθος, τις αρχές και τις αξίες της ως άνθρωπος τόσο τους αείμνηστους γονείς της Κάκια και Γιώργο Γεννηματά, όσο και το Διαχρονικό Συλλογικό ΠΑΣΟΚ και όλους ανεξαιρέτως τους συντρόφους της.Την στήριξα με παρρησία στην υποψηφιότητά της και θα την στηρίζω πάντα.

Η Προεδρία της σηματοδοτεί την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ σε βασικές του αρχές και αξίες.Η προσωπικότητα της υπόσχεται τουλάχιστον μια πραγματική προσπάθεια για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στα πατριωτικά, σοσιαλιστικά και δημοκρατικά χαρακτηριστικά του. 


Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ κράτα γερά το τιμόνι και πάμε Αριστερά.

Είμαστε μαζί σου. 


#Φώφη_Γεννηματά #Θούλη_Σιδηροπούλου #ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: