Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΌΛΟΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


Είναι κρίμα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντί να συνδεθεί με το γίγνεσθαι της χώρας, της κοινωνίας και των θεσμών μας, την επιβίωση του ελληνικού λαού καθώς λιμοκτονούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας, έχει μονοσήμαντα ταυτιστεί με τις τελετουργίες της εξουσίας, με διεκδίκηση τιμαρίων και ρόλων, με την συγκυβέρνηση με την Δεξιά, που ήταν, είναι και θα είναι για τους κάθε λογής κυβερνητιστές μια ανέξοδη υπογραφή σε ακάλυπτη επιταγή αλλά για όλους εμάς τους υπόλοιπους ήταν, είναι και θα είναι μια επιταγή χωρίς αντίκρυσμα για το παρόν και το μέλλον μας.



Διαπράττει τρομακτικό λάθος όποιος ξεχνά, ότι είμαστε όλοι μας κληρονόμοι και συνδημιουργοί ενός μεγάλου ρεύματος, εκφραστές και συνεχιστές μιας μεγάλης ιστορικής παράταξης.Το προνόμιο αυτό επιμερίζεται πολύ αργότερα και πολύ λιγότερο στον Ευάγγελο Βενιζέλο. 


Είναι ολέθριο λάθος να λησμονούμε! ότι έχουμε ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας. Μιας Ελλαδας, που σήμερα έχει ανάγκη, ίσως περισσότερο από ποτέ, την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.

Η χρονική περίοδος κατά την οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπήρξε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε ένα θαμπό και χωρίς πνοή ΠΑΣΟΚ μετρώντας τις μέρες του μέχρι που έχασε τον "πόλεμο", την ταυτότητα και την φυσιογνωμία του. Το αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ του 5% της Συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τα εθνικά θέματα, τα κοινωνικά προβλήματα, οι εξελίξεις στην οικονομία καθώς και ο χρόνος των εκλογών, όταν μεταφέρονται ως διλήμματα μέσα στο ΠΑΣΟΚ ή στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ από συναθροίσεις διαφόρων ελίτ και ελιτιστών....προκειμένου να διαμορφωθούν συσχετισμοί, καθαρές πλειοψηφίες υπό των ήχων στιγμιαίων χειροκροτημάτων, τότε δεν είναι απλά ολέθριο και τραγικό λάθος αλλά πολιτική αφροσύνη και παραλογισμός.


Αυτήν την αλήθεια οφείλει να καταλάβει και αποδεχτεί ο κάθε "ομαδάρχης" και το κάθε "εξαπτέρυγο" γιατί οι μάχες χαρακωμάτων οδηγούν σε αδράνεια και αφασία και κυρίως σε εικονικές πραγματικότητες συγκυβέρνησης με την Δεξιά.

Στην Εθνική Λαϊκή Ενότητα του Ανδρέα Παπανδρέου ακούμπησε τους αγώνες του, τα όνειρα και τις προσδοκίες όλος ο Ελληνικός Λαός. Στην Συγκυβέρνηση με την Δεξιά μόνο φόβους και λεηλατημένες ζωές μπορεί να παραδώσει τόσο ο ελληνικός λαός, όσο και οι μη προνομιούχοι.

Η επίκληση των καθαρών λύσεων προϋποθέτει την ύπαρξη καθαρών σχέσεων.Οι καθαρές λύσεις πρέπει να εκφράζουν το ΌΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ως συλλογικό υποκείμενο, αυτονόητα. Αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη Πρόεδρο έχει την Φώφη Γεννηματά. 


#Ευάγγελος_Βενιζέλος
#Άννα_Διαμαντοπούλου #λοιποί_κυβερνητιστές

Το ανάρτησα από το https://www.facebook.com/x.sidiropoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια: