Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και με πρωτοβουλία του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε σήμερα την Κλειστή Κεντρική Φυλακή Γυναικών στον Κορυδαλλό.


Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τις κρατούμενες, παρουσία του Δ/ντή των φυλακών και της Προϊσταμένης της κοινωνικής Υπηρεσίας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και οι συνθήκες διαβίωσης και παραμονής τους στις φυλακές. Επίσης προσφέρθηκαν είδη γυναικείας υγιεινής για τις κρατούμενες.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελείτο από τον βουλευτή, Υπεύθυνο του Τομέα Δικαιοσύνης της Κ.Ο. Παπαθεοδώρου Θεόδωρο, τον εκπρόσωπο Τύπου Χρηστίδη Παύλο, την Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού Δημητρακοπούλου – Σιούνα Μαρία, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Καρύδη Δημήτρη και Αντωνίου Τόνια, την εκπρόσωπο του Τομέα Δικαιοσύνης και μέλος της ΚΠΕ Βρυώνη Αθηνά, την εκπρόσωπο του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Θωμοπούλου Εύα, τον Γραμματέα της ΤΟ Κορυδαλλού Σπηλιωτόπουλο Χαράλαμπο καθώς και μέλη του Τομέα Εθελοντισμού και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ανάρτησα από http://limani24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: