Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και με πρωτοβουλία του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε σήμερα την Κλειστή Κεντρική Φυλακή Γυναικών στον Κορυδαλλό.


Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τις κρατούμενες, παρουσία του Δ/ντή των φυλακών και της Προϊσταμένης της κοινωνικής Υπηρεσίας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και οι συνθήκες διαβίωσης και παραμονής τους στις φυλακές. Επίσης προσφέρθηκαν είδη γυναικείας υγιεινής για τις κρατούμενες.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελείτο από τον βουλευτή, Υπεύθυνο του Τομέα Δικαιοσύνης της Κ.Ο. Παπαθεοδώρου Θεόδωρο, τον εκπρόσωπο Τύπου Χρηστίδη Παύλο, την Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού Δημητρακοπούλου – Σιούνα Μαρία, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Καρύδη Δημήτρη και Αντωνίου Τόνια, την εκπρόσωπο του Τομέα Δικαιοσύνης και μέλος της ΚΠΕ Βρυώνη Αθηνά, την εκπρόσωπο του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Θωμοπούλου Εύα, τον Γραμματέα της ΤΟ Κορυδαλλού Σπηλιωτόπουλο Χαράλαμπο καθώς και μέλη του Τομέα Εθελοντισμού και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ανάρτησα από http://limani24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: