Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ: ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΈΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Έκθεση φωτογραφίας και βίντεο για το «Προσκύνημα στον Πόντο»
Έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τίτλο: «Ποδηλατώντας από το Βέρμιο... στην Τραπεζούντα», θα πραγματοποιηθεί θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 30 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις ποδηλάτες διένυσαν τον περασμένο Αύγουστο σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα, από την Παναγιά Σουμελά του Βερμίου, μέχρι την Τραπεζούντα του Πόντου. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, προσκύνησαν στην εκεί Παναγία Σουμελά, εκπληρώνοντας ένα τάμα για όλους τους Έλληνες.


Οι εμπειρίες που αποκόμισαν σε αυτό το μοναδικό «Προσκύνημα στον Πόντο», η ομορφιά της διαδρομής, οι άνθρωποι που γνώρισαν, η φιλοξενία, αλλά και τα αξιοθέατα, αποτυπώνονται στην έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τίτλο: «Ποδηλατώντας από το Βέρμιο... στην Τραπεζούντα», που θα λειτουργήσει από τις 5 έως τις 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα ΦΙΞ in art (26ης Οκτωβρίου 15), στην περιοχή των Σφαγείων, στη Θεσσαλονίκη.


«Κάνουμε αυτήν την έκθεση για να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας με την προσευχή τους και τον καλό τους λόγο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παντελής Τζερζεβέλης, που ήταν ένας από τους ποδηλάτες.

Οι τρεις ποδηλάτες ολοκλήρωσαν το απαιτητικό αυτό ταξίδι, παίρνοντας δύναμη από την πίστη τους στο Θεό, όπως λένε οι ίδιοι. «Η Παναγία ήταν μαζί μας, μας βοήθησε να εκπληρώσουμε το στόχο μας», υπογράμμισε ο κ. Τζερτζεβέλης.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ από την Μαρία Πασχαλίδου, επικεφαλής του φορέα διοργάνωσης του «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Η έκθεση θα λειτουργεί 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-21.00 και το Σαββατοκύριακο 12.00-21.00.

Τ ο ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: