Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΡΙΤΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ

Έκκληση προκειμένου το στρατόπεδο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΡΙΤΑ» να παραμείνει ενεργό, απεύθυνε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα πλάνα για τη μετατροπή του στρατοπέδου σε Διοικητήριο Ημαθίας, τονίζοντας πως αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:Σχετικά με πρόσφατες αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην αλλαγή χρήσης του Στρατοπέδου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΡΙΤΑ» στη Βέροια, από ΕΝΕΡΓΟ που είναι σήμερα σε Διοικητήριο Ημαθίας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα ακόλουθα:

Στο στρατόπεδο εδρεύουν ΕΝΕΡΓΕΣ Μονάδες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ζωτικής σημασίας για την Εθνική Ασφάλεια.

Λειτουργεί επίσης Βρεφονηπιακός Σταθμός, για την εξυπηρέτηση των αναγκών φύλαξης τέκνων 50 περίπου οικογενειών προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι στρατιωτικές Μονάδες που εδρεύουν στη Βέροια στελεχώνονται από μεγάλο αριθμό Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, οι οποίοι και διαμένουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή, ενισχύοντας τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις (καταστήματα, φροντιστήρια, χώρους αναψυχής κ.λ.π.). Επίσης εργάζεται πολιτικό προσωπικό, με κατοχυρωμένες οργανικές θέσεις στο δημόσιο τομέα.

Κληρωτοί Οπλίτες που κατάγονται από την Ημαθία, έχουν τη δυνατότητα να υπηρετούν τη θητεία τους εγγύς του τόπου συμφερόντων τους, αποφορτίζοντας σημαντικά τον ήδη βεβαρυμμένο οικογενειακό προϋπολογισμό.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει παραχωρήσει μεγάλη έκταση για την κατασκευή Διοικητηρίου στο χώρο δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο. Για την έκταση αυτή, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, σε σχετική συνάντηση, μας είχε ενημερώσει ότι υφίσταται ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής διοικητηρίου, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης των προβλεπόμενων αδειών (πολεοδομία, αρχαιολογική υπηρεσία κ.α.)

Για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, αξίζει να αναφερθεί ότι το Στρατόπεδο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΡΙΤΑ» βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ και τυχόν αλλαγή χρήσης του, απαιτεί μακροχρόνιες και πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες, με το ανάλογο φυσικά κόστος.

Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση και αναφορά στο εν λόγω θέμα, θεωρείται μάλλον άσκοπη και άτοπη, καθόσον διατυπώνονται θέσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και αποτελούν παραπληροφόρηση στους δημότες – πολίτες της Ημαθίας».

Το ανάρτησα από http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: