Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Το όνομά του είχε ακουστεί ακόμα και για την ηγεσία του κόμματος Παπανδρέου, όταν αυτό είχε αρχίσει να πρωτοκυκλοφορεί ως φήμη. Ήταν άλλωστε η δυναμική παρέμβασή του στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που τον έκανε να ξεχωρίζει. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι…

Ο λόγος για τον Παύλο Γερουλάνο, που για πολλά χρόνια στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και σε προσωπικό επίπεδο, παραμένει ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ουδέποτε ‘ψυχράνθηκε’ ο πρώην πρωθυπουργός. Αντίθετα, η σχέση τους παραμένει ιδιαιτέρως στενή.

Το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός φέρεται να κρατά …αποστάσεις από το νέο εγχείρημα του νέου πρωθυπουργού, όμως, αυτό δεν είναι επειδή έχει επιφυλάξεις, αλλά γιατί η ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση τον αναγκάζουν να... ψαρεύει σε συνεργασίες στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, βρίσκεται στην Αμερική, και απ' ό,τι πληροφορείται ο Neo, δεν θα επιστρέψει πριν την 31η Δεκεμβρίου, οπότε και θα προλάβει τις ανακοινώσεις για την ίδρυση του νέου κόμματος.


Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: