Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Videos)


Στην Κύπρο και τη Λευκωσία, βρίσκεται από το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, στο πρώτο του επίσημο ταξίδι εκτός Ελλάδας. «Δίκαιη και βιώσιμη λύση στο κυπριακό αποτελεί προτεραιότητα» τόνισε ο Α. Τσίπρας. «Η
συναντίληψη και το πνεύμα συνεννόησης θα επιβεβαιωθούν» σημείωσε ο Ν. Αναστασιάδης.
«Να εκφράσω την τιμή και τη χαρά για την εδώ παρουσία ενός πρωθυπουργού με νωπή και ισχυρή την εντολή και με γνωστό το ενδιαφέρον για την Κύπρο. Θέλω να πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που άμεσα θα έχουμε η συναντίληψη και το πνεύμα συνεννόησης και η στενή συνεργασία που πάντοτε υπήρχαν θα επιβεβαιωθούν για άλλη μια φορά.» τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

Από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός, απάντησε: «Είναι το πρώτο μου επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο που είναι η Κύπρος. Έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Για μας τους Έλληνες η Κύπρος είναι στην καρδιά και το μυαλό μας ανά πάσα στιγμή. Για τη νέα κυβέρνηση η παρουσία μου εδώ συμβολίζει ότι η Κύπρος και η προσπάθειά σας για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο κυπριακό πρόβλημα αποτελεί προτεραιότητα. Και η στήριξή μας σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί προτεραιότητα. Θέλω να ευχηθώ το νέο ξεκίνημα της νέας ελληνικής κυβέρνησης, να συνδυαστεί με την ανάγκη ο ελληνισμός να αποχτήσει φωνή και δύναμη για να διεκδικήσει τα δίκια του, έτσι όπως αξίζει.»

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κύπρο

Το ταξίδι στην Κύπρο είναι το πρώτο που πραγματοποιεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, ως τέτοιος. Τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύουν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.


Τον Έλληνα πρωθυπουργό, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, ο Κύπριος ΥΠΕΞ, Ιωάννης Κασουλίδης. Ο Αλέξης Τσίπρας, ακολούθως θα μεταβεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο. Το απόγευμα, θα συναντηθεί με την Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και με Ελληνοκυπριακές και Τουρκοκυπριακές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Επίσης, θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γιαννάκη Ομήρου και ξεχωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Αμέσως μετά θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής.
 

Το ανάρτησα από http://www.topontiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: