Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΜΟΝΟΝ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Η επόμενη ημέρα των εκλογών οφείλει για όλους μας να σηματοδοτήσει, αυτό το πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια θετική πορεία για την χώρα και την κοινωνία, μια πορεία με πολύ μόχθο και μεγάλες θυσίες, μια πορεία με αισιοδοξία, δημιουργία και ελπίδες.
Η σκέψη και το σχέδιο του κάθε ψηφοφόρου για το ατομικό και συλλογικό μας μέλλον, πρέπει να μην εξαντλείται απλά στην νίκη του κάθε δημοκρατικού κόμματος αλλά κυρίως στο τι θα γίνει μετά, πως και με ποιους. Γιατί παρ΄ όλο που τα τρία Μνημόνια κράτησαν ‘’όρθια’’ την χώρα απομακρύνοντας τον ζοφερό κίνδυνο μιας άτακτης χρεοκοπίας κι ενός Grexit, που εξακολουθεί όμως να καιροφυλακτεί, τα αποτελέσματα τους με τραγικό κοινωνικό κόστος είναι καταστροφικά σε όλους τους τομείς.

Κάτω από τις παρούσες οριακές συνθήκες, που βιώνουμε και αντιμετωπίζουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες και ιδιαίτερα μια, χωρίς ορίζοντες, νέα γενιά, θα είναι απόλυτα καταστροφική μια εκλογική νίκη, που θα μείνει μετέωρη. Μια εκλογική νίκη, που δεν έχει την αναφορά και την προέκτασή της σε ένα φερέγγυο, συνεκτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης με συνεργασίες και ορίζοντα τετραετίας. Με πανεθνική προσπάθεια για μια βιώσιμη λύση εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια. Για να δημιουργήσουμε ξανά και να πασχίσουμε για την ανάπτυξη της πατρίδας μας, την προκοπή του λαού μας, σε αυτήν την κρίσιμη καμπή με αδιαπραγμάτευτο το ιστορικό κεκτημένο μας στην Ευρώπη.

Οι ώρες αυτές της ευθύνης απαιτούν και λύσεις ευθύνης, εγγύησης και σταθερότητας. Το ΠΑΣΟΚ και η Φώφη Γεννηματά με την συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και των κινήσεων πολιτών αποτελούν την σύγχρονη, πατριωτική, δημοκρατική, σοσιαλιστική δύναμη της Κεντροαριστεράς για μια Ελλάδα που αγαπάμε, σε μια Ευρώπη που θέλουμε.

«Μόνο μαζί μπορούμε» γιατί η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: