Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΜΟΝΟΝ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Η επόμενη ημέρα των εκλογών οφείλει για όλους μας να σηματοδοτήσει, αυτό το πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια θετική πορεία για την χώρα και την κοινωνία, μια πορεία με πολύ μόχθο και μεγάλες θυσίες, μια πορεία με αισιοδοξία, δημιουργία και ελπίδες.
Η σκέψη και το σχέδιο του κάθε ψηφοφόρου για το ατομικό και συλλογικό μας μέλλον, πρέπει να μην εξαντλείται απλά στην νίκη του κάθε δημοκρατικού κόμματος αλλά κυρίως στο τι θα γίνει μετά, πως και με ποιους. Γιατί παρ΄ όλο που τα τρία Μνημόνια κράτησαν ‘’όρθια’’ την χώρα απομακρύνοντας τον ζοφερό κίνδυνο μιας άτακτης χρεοκοπίας κι ενός Grexit, που εξακολουθεί όμως να καιροφυλακτεί, τα αποτελέσματα τους με τραγικό κοινωνικό κόστος είναι καταστροφικά σε όλους τους τομείς.

Κάτω από τις παρούσες οριακές συνθήκες, που βιώνουμε και αντιμετωπίζουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες και ιδιαίτερα μια, χωρίς ορίζοντες, νέα γενιά, θα είναι απόλυτα καταστροφική μια εκλογική νίκη, που θα μείνει μετέωρη. Μια εκλογική νίκη, που δεν έχει την αναφορά και την προέκτασή της σε ένα φερέγγυο, συνεκτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης με συνεργασίες και ορίζοντα τετραετίας. Με πανεθνική προσπάθεια για μια βιώσιμη λύση εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια. Για να δημιουργήσουμε ξανά και να πασχίσουμε για την ανάπτυξη της πατρίδας μας, την προκοπή του λαού μας, σε αυτήν την κρίσιμη καμπή με αδιαπραγμάτευτο το ιστορικό κεκτημένο μας στην Ευρώπη.

Οι ώρες αυτές της ευθύνης απαιτούν και λύσεις ευθύνης, εγγύησης και σταθερότητας. Το ΠΑΣΟΚ και η Φώφη Γεννηματά με την συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και των κινήσεων πολιτών αποτελούν την σύγχρονη, πατριωτική, δημοκρατική, σοσιαλιστική δύναμη της Κεντροαριστεράς για μια Ελλάδα που αγαπάμε, σε μια Ευρώπη που θέλουμε.

«Μόνο μαζί μπορούμε» γιατί η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: