Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩΤην Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουμε. Η ψήφος μας οφείλει να ανταποκριθεί στην εθνική ανάγκη. Η ψήφος μας μπορεί και πρέπει να επιβάλλει τον σχηματισμό μιας ισχυρής πολιτικά και κοινοβουλευτικά Κυβέρνησης συνεργασίας.

Οι πολίτες μπορούν και πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ., να αρνηθούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μεϊμαράκη γιατί αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Σε αυτήν την φάση χώρα και πολίτες, περισσότερο, παρά ποτέ, χρειαζόμαστε ένα άλμα για να μπούμε στον άλλο ιστορικό μας κύκλο. Χρειαζόμαστε το ριζικά καινούριο.

Το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ δίνουμε υπόσταση σε αυτό το ριζικά καινούριο. Γιατί απαντούμε ολοκληρωμένα που είναι σήμερα η Ελλάδα, που πηγαίνει, σε ποιο μεταίχμιο βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, πως μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και υπερβάσεις. Γιατί αλλάξαμε, γιατί αλλάζουμε. Η ενιαία κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης είναι απαίτηση των πολιτών και ανάγκη για τη χώρα.

Η Φώφη Γεννηματά, η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρνει την νέα σκέψη και τις νέες επιλογές, που φορείς της είναι οι νέοι άνθρωποι με πυξίδα το ιδεολογικό στίγμα του διαχρονικού ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ που δεν δίνει άλλοθι, δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι, δεν πρόκειται να γίνει ουρά κανενός σε Κυβερνήσεις με «σημαίες ευκαιρίας».

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ και στις Κινήσεις Πολιτών δεν είναι μια ευκαιριακή εκλογική σύμπραξη. Έχει το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Για την δημιουργία ενός ισχυρού Τρίτου Εναλλακτικού Πόλου με αυτόνομο λόγο και ρόλο, με σαφήνεια οριοθετημένο από την βαθιά συντηρητική και νεοφιλελεύθερη Δεξιά που εκπροσωπεί η ΝΔ και από την συντηρητική, λαϊκίστικη, ιδεοληπτική, παρωχημένη Αριστερά που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δικομματισμός έχει εξόφθαλμα ξεπεραστεί. Αποτελεί σήμερα για την ελληνική κοινωνία μια παλιά συνταγή. Μια λαθεμένη επιλογή που δεινά επισώρευσε και μας οδήγησε σε πλαστά και παραπλανητικά διλήμματα.

Στο 7μηνο της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ καθηλώθηκε η οικονομία και οδηγήθηκε η χώρα στα πρόθυρα του GREXIT, με κλειστές Τράπεζες, με λουκέτα στις Επιχειρήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ αποτελούν τον ισχυρό Τρίτο Πόλο αναφοράς, την ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την προοπτική μιας Κυβέρνησης 4ετίας με δημοκρατικό, μεταρρυθμιστικό και προοδευτικό πρόγραμμα. Μια Κυβέρνηση 4ετίας, που μπορεί να αγωνιστεί για αξιόπιστα ισοδύναμα με αλλαγές και βελτιώσεις στο Μνημόνιο.

Το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης, αξιοπιστίας και ελπίδας. Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή, δημιουργική δύναμη.

Την ″Τρίτη Εντολή″ κρίσιμη για τον σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης 4ετίας με την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού θα την αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και όχι ο κ. Μιχαλολιάκος με την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Ένα δίλημμα που δεν διχάζει, αλλά αντίθετα προασπίζει την δημοκρατία μας και την προοπτική των συνεργασιών στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας για τον ελληνικό λαό.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι εδώ.

Για τους συντρόφους και συναγωνιστές μας: «Το προσκλητήριο για το «Κοινό μας Σπίτι» είναι για όλους πάντα επίκαιρο και ανοιχτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: