Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗΠέρα για πέρα δικαιωμένη αισθάνεται η Θούλη-Χρυσάνθη Σιδηροπούλου, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το Κίνημα στις εθνικές εκλογές του 2012, μετά την απόφαση του Εφετείου Βέροιας που καταδικάζει τον Χάρη Μόχλα και τη σύζυγό του.
«Η προφανώς μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης και διαπόμπευσής μου βρήκε απάντηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.


Η καταδίκη του κυρίου Χάρη Μόχλα και της συζύγου του και από το Εφετείο Βέροιας, την 10η Νοεμβρίου 2015, δικαιώνει την πολύχρονη και κοπιώδη προσπάθειά μου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου» επισημαίνει χαρακτηριστικά στη γραπτή δήλωσή της η κυρία Σιδηροπούλου και τονίζει ότι «η κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως γυναίκας, πολιτικού στελέχους και εργαζόμενης, και η παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου βρήκαν, δυστυχώς, συμμέτοχους και επικροτητές και κάποιους δήθεν “συντρόφους” στον πολιτικό χώρο μου στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας».

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Επίκαιρα", στο τεύχος 315, στις 20 Νοεμβρίου 2015.Το ανάρτησα από http://www.epikaira.gr/article/dikaiosi

Σχετικοί σύνδεσμοι:Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΟΧΛΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΥΛΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ  

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ κ.ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΟΧΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΜΟΧΛΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 2 ΈΤΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: